Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy átlag pasitól már elég ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy átlag pasitól már elég ha feltudja mutatni a kiszemelt átlag(tehát nem insta/tiktok modell) csaj fizetésének a dupláját?

Figyelt kérdés
2023. febr. 17. 11:27
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
71%
Attól függ. A pénzen kívül mit tud nyújtani? Ha semmi mást, akkor nagyon kevés.
2023. febr. 17. 11:28
 2/21 anonim ***** válasza:
45%

Hát figyelj, ha a srác jófej, humoros és szexi, akkor nálam valahol a mindenkori fizetésem 75%-ánál húzódik a lélektani határ. (Ami - jelzem - még mindig elég jónak számít.) Ha meg nem rendelkezik az említett tulajdonságokkal, akkor felőlem húszszor annyit is kereshet, mint én, nem fog érdekelni.

És nyilvánvalóan nem vagyok álszent... Pozitívumnak tekintem, ha egy férfi jó családból származik és vannak ambíciói, de közel sem elsődleges szempont.

2023. febr. 17. 11:31
 3/21 Hans Pötterman ***** válasza:
64%
Ahaja,napi hiszti,lapozzunk
2023. febr. 17. 11:32
 4/21 anonim ***** válasza:
33%

Mennyit keres egy Tik-Tok modell?

Csak mert én úgy tudom a Tik-Tokon nincs megtekintés alapú fizetés...

Egyébként a kérdés zsákutca, azt feltételezi, hogy a pénzen múlik a dolog. Pedig pont, hogy az átlag nőknek nem a pénz számít. Tudj önállóan megélni, képes legyél magadat ellátni. Jellemzően ez az anyagi, vagy inkább képességbeli igény a nők részéről. Merthogy az önellátás alatt is elsősorban nem a keresetetet, hanem annak felhasználását kell érteni. Többet ér egy olyan pasi aki 160ból ki tud jönni, mint az, aki 800ból nem.

2023. febr. 17. 11:46
 5/21 anonim ***** válasza:
33%
Ha már vásárolni akarsz nőt (mert az egyéb tulajdonságaid nem elegendőek ahhoz, hogy önként legyenek veled), legalább a pénzügyi nagyságrendekkel / arányokkal tisztában lennél, nyomorult szánalomhalmaz kérdező.
2023. febr. 17. 11:52
 6/21 A kérdező kommentje:
Te veszélyesen hülíe vagy szerintem egy lány aki csak 180et keres már nagyon megtud becsülni egy pasit akinek 360e a fizetése.
2023. febr. 17. 11:57
 7/21 A kérdező kommentje:
*hülye
2023. febr. 17. 11:57
 8/21 anonim ***** válasza:
59%
6 Oké, akkor miért tetted fel a kérdést? :DD
2023. febr. 17. 12:00
 9/21 anonim ***** válasza:
65%
Most komolyan te hülyézel le másokat, mikor pénzben prbóálsz mérni eg ypárkapcsolatot?
2023. febr. 17. 12:00
 10/21 A kérdező kommentje:

igen főleg hogy az itenniek NULLA valóság érzése van azt harsogják hogy nettó 600 körüli fizu csak az átlag de ezt azon kÍvül, hogy az ismerőseik körében mindenki ennyit keres semmivel se tudják igazolni.

és a a tényeket hurrogják le:

[link]

2023. febr. 17. 12:03
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!