Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy átlag pasitól már elég ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy átlag pasitól már elég ha feltudja mutatni a kiszemelt átlag(tehát nem insta/tiktok modell) csaj fizetésének a dupláját?

Figyelt kérdés
2023. febr. 17. 11:27
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
50%

10

Te sem sokat értesz a statisztikához és annak értelmezéséhez, már bocs. :D

Értem én, hogy az átlagkereset nem túl magas, de bakker, abba belegondoltál, hogy kik húzzák le így? Szerinted ők itt vannak a Gyakorin? :D Mert nekem az az érzésem, hogy a félanalfabéta segédmunkások hada nem föltétlenül internetes fórumok olvasgatásával tölti a szabadidejét. :))

2023. febr. 17. 12:07
 12/21 anonim ***** válasza:
47%

Átlagkereset, anyám....

A mediánt kell nézni, nem az átlagot. Márpedig Magyarországon 2022-ben a medián kereset nettó250 körül volt. Azaz a magyar kereső lakosság FELE ennyit, vagy ennél kevesebbet keres.

Oszt mégis van párjuk valahogy.

2023. febr. 17. 12:16
 13/21 anonim ***** válasza:
4%
Ha a 200 at kereső csak szép és vékony, neki nem elég egy 360 at kereső mocsadék férfi. Hiszem sorban állnak nala a 800 tól jobban kereső (de mellé jóképű és sportos) ferfiak is.
2023. febr. 17. 12:28
 14/21 anonim ***** válasza:
0%
Jéééééézusom, gyűlnek a hülyék..
2023. febr. 17. 12:31
 15/21 anonim ***** válasza:
57%
Az incelek hivatkoznak magukra atlag pasikent, amit penzzel szeretnenek kompenzalni, bar penzuk sincs. Tehat trollkerdes, egy ujabb a sok kozul.
2023. febr. 17. 12:51
 16/21 anonim ***** válasza:
35%
Hmm nálunk az asszony többet keres. Köszipuszi. :D
2023. febr. 17. 13:13
 17/21 anonim ***** válasza:
60%
Unalmas incelhiszti...😴
2023. febr. 17. 13:19
 18/21 anonim ***** válasza:
57%
Azt bírom ezekbe a kérdésekben , hogy soha nem derül ki , hogy a kérdező hol és kikkel ismerkedik milyen módon , middig csak a nettozás megy kontextus nélkül.
2023. febr. 17. 13:19
 19/21 Hans Pötterman ***** válasza:
32%
Rátok is írt privátban, h kussoljatok?
2023. febr. 17. 13:34
 20/21 anonim ***** válasza:
8%

Ez amúgy tényleg személyfüggő, hogy kinek mennyire számít a fizetés.

Szeretném én is azt hinni, hogy a nőknek nem a fizetés számít, hanem hogy a férfi törődjön vele, legyen hűséges hozzá, stb. És a kinézet is fontos, bármennyire is a háttérbe akarják tolni.

A férfiak meg talán a két végletnél vannak. Vagy a modell kinézetű nőket keresik, akik kb tökéletesek (a belső értékek nem számítanak), vagy tök mindegy, hogy néz ki, csak p.nája legyen és meg lehessen b.szni.

Mindenkinek lehetnek elvárásai. Én is legutóbb azt kaptam, hogy nem vagyok elég idős (a nőhöz képest), illetve hogy munkatársak vagyunk. Más problémái is vannak, nem feltétlenül velem, ami miatt veszett ügy. Sajnos el kell fogadnunk, hogy a másik mást szeretne.

Itt amúgy nagyon röpködnek az átlagkeresetek. Szerintem a 250000 környéke reálisnak mondható, vidéken mindenképpen. Vagy lehet kevesebb is az. De a közmunkásoknak is van családjuk, eddig megéltek valahogy. Szóval a pénz nem minden. Én is vidéki vagyok, és úgy érzem, hogy egy pestihez képest hátrányban vagyok. Pesten csomó lehetőség van, mármint szórakozás szempontjából. A kereset is magasabb, tehát az igények is. Gondolom ott a 250000-es bér nem éppen vonzó egy nőnek.

2023. febr. 17. 14:13
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!