Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan törődjek bele a magányb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan törődjek bele a magányba? A hobbik, elfoglaltságok ugyanúgy nem segítenek.

Figyelt kérdés

Soha nem volt párom. Valószínűleg már nem is lesz, én már belefáradtam, és nem tudnék ennyi év hátrányt behozni.

Barátaim vannak, de csak ritkán találkozunk, mert mindenkinek halad az élete.

Munka és hobbik maradnak nekem. De a hobbival se tudom oszlatni a magányom, mert haza egy üres házba megyek.

2023. júl. 25. 00:06
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
Azt csinálom, hogy teleprogramozom magam. Mindig megyek valahova, mindig csinálok valamit, mégis ez van. Mert hova megyek haza? Egy másfél szobás albérletbe. Nincs kihez szóljak, nincs kivel beszélgessek, a saját gondolataimban vagyok egyfolytában. Füzetbe írom le a gondolataimat, amit kitépkedek, magamba beszélek. Voltam már nyaraláson egyedül, rohadt sz.r volt, ezért többet nem is megyek. Ott is ugyanez, csak egy szép helyen. És lehet okoskodni, hogy egyedül is boldognak lehet lenni, amikor soha nem voltatok egyedül.
2023. júl. 25. 11:19
 22/34 anonim ***** válasza:
De miért vagy mindig egyedül? Nyaralni mehetsz tarasutazasra, vagy vezetett túrákra. Ha a hobbijaidat társaságban uzod, akkor már ott sem vagy egyedül. Ha vannak barátaid, oszd meg velük a gondolataidat. Neked az a bajod, hogy nagyon magányos vagy.
2023. júl. 25. 12:25
 23/34 A kérdező kommentje:
A szakkör az társas hobbi, nem egyedül vagyok. Oda nem barátkozni meg a társaság miatt jár az ember, hanem kézműveskedni. Köszönünk egymásnak, általános dolgokról beszélgetünk, ha beszélgetünk. És igen, nem vagyok egyedül ott, de mégis magányos vagyok. És ugyanúgy egy üres ház vár otthon.
2023. júl. 25. 12:34
 24/34 anonim ***** válasza:
Az baj, ha barátaid sincsenek. Nem lehetne megszólítani a kézműves szakkörön valakit, beulni egy italra beszélgetni? Nem kapcsolat, csak barátkozás céljából. Én a legjobb barátnőmet úgy ismertem meg, hogy egy fuvolatanarhoz jártunk és mindketten bovel elmúltak már 30:-)
2023. júl. 25. 12:39
 25/34 anonim ***** válasza:

Szerezz haverokat, ismerősöket. Amelyikkel jobban kijösz, próbáld meg szorosabbra fűzni a kapcsolatot. Még mindig nem párkapcsolatról van szó, csak barátkozásról!

Menjetek el kocsmázni, beülni valahova kajálni stb. A legtöbb igazán jó barátság így születik. Egy kis alkohol feloldja annyira a gátlásokat ,hogy sokkal jobbna megismeritek egymást (nem kell túlzásba vinni).

Keress olyanokat akikkek közös az érdeklődésed, vagy mondjuk mindig is ki akartál próbálni valamit, akkor olyan embert aki abban a dologban otthon van.

2023. júl. 25. 13:51
 26/34 anonim ***** válasza:

nem értem én kb ugyan ebben a helyzetben vagyok írtam is hogy barátkoznék

de nem reagáltál még itt kommentben sem. Pedig nagyon jó lenne ha 2 magányos lélek enyhítené egymás magányát.

2023. júl. 25. 17:41
 27/34 anonim ***** válasza:
Hát igen, anélkül sem a barátkozás, sem a kapcsolat nem fog menni, hogy nyitnál az emberek felé kérdező!
2023. júl. 25. 17:48
 28/34 A kérdező kommentje:

Nyitottam már eleget. Vannak barátaim, csak keveset tudunk találkozni, beszélgetni, mert nekik halad az életük: építkezés, közös vállalkozás, van ahol már gyerek van, de nyilván csak önmagában az, hogy párja van az embernek, hátrébb kerülnek a barátok.

Nekem több barát, akivel szintén keveset tudok találkozni, meg internetes barát nem kell. A problémám ugyanúgy nem oldja meg.

2023. júl. 25. 21:11
 29/34 anonim ***** válasza:
100%

Én pontosan ugyanígy vagyok. A velem egykorúak már családosok, az irodában még volt némi társasági élet, de a covid után hazapateroltak minket home office-ba, azóta csak a monitort meg a falat nézem. Elég nehezen viselem, egyre nehezebben őszintén szólva. Alig várom, hogy hétvégén hazamehessek a szüleimhez, ott legalább van kert, háziállatok, és tudok nekik segíteni, nekem pedig van kihez szólnom. Hogy mit csinálok hétközben? Olvasok, heti 2x elmegyek konditerembe, párszor futni, néha-néha elugrom vacsorázni (igen, egyedül), két évente 1x moziba (szintén egyedül). Van, hogy elmegyek sétálni a városba, felbaktatok a Gellért-hegyre, lebiciklizek megenni egy lángost egy üveg sörrel a Duna-parton. Ezek az elfoglaltságok sem hoznak nagy örömöt, mert nincs kivel megosztanom őket, igazából kínomban csinálok szinte mindent, de ez van, muszáj vagyok valamit csinálni, hogy ne kattanjak be.

F

2023. júl. 25. 21:14
 30/34 anonim ***** válasza:
Pedig ez lenne a megoldás, ha új emberekkel ismerkednel. Mert hiába vannak barátaid, ha nem tudsz velük lenni.
2023. júl. 25. 21:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!