Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 felettiek, akik sok éve szinglik, ti hogy viselitek más napokon és ilyenkor? Ugyanúgy, jól elvagytok, vagy frusztráló? 37 F, 6 éve szingli. Kicsit már ,,eléggé" zavaró a dolog, 4 évig tök jól elvoltam ezzel, de évről-évre rosszabb fura módon.
Maga a mámor! :)
Imádok egyedül lenni!
Nincs szükségem senkire!
Szoktam rajta gondolkodni, hogy lehetne jobb is....dehát ez jutott.
Most mit lehet tenni? Vagy éldegélsz tovább , vagy valami hülyeséget csinálsz...
Nekem a nyár rosszabb mint a karácsony bármilyen fura is. Ez a karácsonyi cucc 1 hétig tart.
Nyár a nyaralások amikor még több embert, és párokat látsz számomra rosszabb az a 2 hónap
Csak azért érzed így, mert folyamat ezen kattogsz :) Meg kell tanulni annak ellenére boldognak lenni, hogy nincs párod. Én 9 éve vagyok egyedül 🤷🏻♂️ De már nem izgat. Az önsajnálat helyet, inkább magamat építem :)
35F
Nekem tökéletesen megfelel, hogy senki se szól bele az életembe. Arra költöm a pénzem amire én szeretném.
És ezen megmondom őszintén nem is kívánok változtatni.
Egyébként hatoska attól még bárki tarthat szeretőt, csak azért, mert veled nem közli egy fórumon, az nem azt jelenti, hogy nincs is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!