Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy így 32-33 évesen már 10 éve megállt az idő, ugyanúgy a 22-23 éves csajok a "korosztályom" mint 10 évvel ezelőtt?
Erre most döbbentem rá, egy osztálytalálkozó alkalmával, hogy Jézusom.. a valóban korombeli nők akik régebben az osztálytársaim voltak és ott ültek velem egy padban azok már szinte mamik! Nem tudom, hogy ez csak a magyar nőkre jellemző-e, de a nők valóban rendkívül hamar öregszenek errefelé.
Én meg semmit nem öregedtem külsőleg 10 éve, sőt még sármosabb lett az arcom inkább, és persze sokkal jobban állok anyagilag mint akkor. De a korombeli nők már ráncos asszonyok, már tényleg nem fiatalok.
Ez tipikus jelenség, másokkal is így van, hogy 22-23 évesen van kb. a szakadás a férfiak és a nők között biológiailag? Nem véletlenül statisztikai tény, hogy a nők "értéke" akkor van a csúcson. Utána megy lefele. Míg egy férfi az olyan mint a jó bor, nagyon sokáig csak nemesedik, majd csak ötven után, főleg a csóróknak megy le az értékük:
Mások is ezt tapasztalják?
Genetika. Valaki szerencsés e téren valaki pedig nem.
Nagyon is sok olyan akár 40+ éves nő van aki eszméletlen szexi, elmehetne 20 évesnek is és sok olyan 20 éves van aki már ilyen fiatalon 50-nek néz ki. És nem feltétlenül tehet róla.
40 es nő soha nem nez ki 20 nak max az alakja hasonlo... az u
Ilyen 40 es is max 32-5 évesnek nézem ha fullos. 20 eveser .eg soha bem lattam 50 nek kinezni.. micsoda baromsag ez te ewztelen????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!