A fiatal,csinos lányokra minden korosztály bukik?A 60 éves férfiak ugyanúgy,mint a 20 évesek?
Figyelt kérdés
20 éves fiú is 20 éves lányt akar ágyba vinni,40 éves férfi is,és 60 éves férfi is huszonéves,jó alakú lányokat akar lefektetni?2021. okt. 22. 15:38
A kérdező szavazást indított:
A fiatal,szép lányok a legkeresettebbek a piacon
Az idősebb nőkre is legalább annyian buknak,mint a fiatal csinibabákra.
Az idősebb nők keresettebbek a piacon mint a fiatal csajszik.
31 szavazat
1/15 A kérdező kommentje:
Én sem 20 éves nem vagyok,sem szép nem vagyok,sem lány vagyok.Nem tudom min megy keresztül egy 20 éves csinos csaj nap mint nap.
2021. okt. 22. 15:42
2/15 anonim válasza:
Egy jól kinéző, külsejére adó 40-es nőt is rengeteg férfi megnéz és bukik rá.
A kislányokra annyival buknak kevesebben, hogy az életből még semmit se tapasztaltak, nincs egzisztenciájuk, sokuknak céljuk sincs. Egy érettebb nő, aki ad magára, minden téren jobb helyzetben van.
3/15 anonim válasza:
Egy normális gondolkodású férfi a korban hozzáillő nőkre bukik, de ez a lakosság kb. 0.00001%-a.
A maradék gyakorlatilag mindent megdugna, ami él és mozog, sőt nem is mindenki állít magának ilyen korlátokat.
4/15 A kérdező kommentje:
Kéne egyszer egy közvélemény kutatást végezni hogy a nők közül melyik korosztály kapja a legtöbb üzenetet férfiaktól.
2021. okt. 22. 15:53
6/15 anonim válasza:
Ha csak azt sugallod online hogy nő vagy már jönnek az üzenetek (milyen a p*nád és társaik) tökmindegy hogy 12 vagy 32 vagy.
7/15 anonim válasza:
Keresettek a nők a piacon mint a rohadt alma és barack 🙃 szép szóhasználat, de nem pontos, mert nem a férfiak válogatnak mint az öregasszonyok a piacon hanem pont fordítva.
8/15 anonim válasza:
Van bőven ilyen kutatás.
Nagyjából egy haranggörbét képzelj el, ami 16 éves kortól meredeken emelkedik, 22-23 évesen van a csúcson, majd 30 környékére jelentősen ellaposul. A legkelendőbbek egyértelműen a 18-24 éves lányok.
9/15 anonim válasza:
Szerinted mégis miért léteznek sugardaddy-k? 😊
10/15 anonim válasza:
A szaporosdás a fiatal, életerős emberekkel a legesélyesebb, ezért ösztönösen mindenki elsősorban a legfiatalabbakkal akar szexelni. Az őskorban 20-25 évig éltek az emberek. Aki nem kezdett azonnal szaporodni, ahogy az lehetséges volt, az nem élte meg, hogy felnevelje a gyerekét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!