Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » A fiatal,csinos lányokra...

A fiatal,csinos lányokra minden korosztály bukik?A 60 éves férfiak ugyanúgy,mint a 20 évesek?

Figyelt kérdés
20 éves fiú is 20 éves lányt akar ágyba vinni,40 éves férfi is,és 60 éves férfi is huszonéves,jó alakú lányokat akar lefektetni?

2021. okt. 22. 15:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
95%
"az őskorban 20-25 évig éltek az emberek" ezt a marhaságot honnan húztad elő.
2021. okt. 23. 10:32
 12/15 anonim ***** válasza:
68%

Kérdező!

Álnaív a kérdésed. Ugyanis gyárilag mindenki úgy van programozva, hogy a fiatal, feszes és szexuálisan vonzó testet kívánja nemtől és korosztálytól függetlenül.

(Az persze egy másik kérdés, hogy jut-e neki egyáltalán és ha igen, akkor melyik korosztályból.)

2021. okt. 25. 10:29
 13/15 anonim ***** válasza:
91%
A férfiak többsége nála fiatalabbat vagy vele egyidőset választ. Nyilvánvaló, hogy az idősebb nőkre ezért szűkebb réteg lesz nyitott, ahogy az alacsonyabb férfiakra is. De attól még jó kvalitásokkal a koruk önmagában nem fosztja meg őket a lehetőségektől egyáltalán. Az általam ismert férfiak többsége azért 10 évnél lejjebb nem menne a társkeresésben, szóval vegyük úgy, hogy egy 50 éves férfi többnyire 40-es nőket hajt, lehet, hogy egy 30-asra is nyitott, de azért a legtöbbjük realista és nem kompenzálja a fiatalkori népszerűtlenségét fiatal nőkkel. Nekem elég sok idősebb fickó kollégám van. Nem eggyel beszélgettünk már bizalmasabban, családról vagy akár kértem tanácsot is, mint tapasztaltabb kollégától. Nem került szóba a társkeresés, meg hogy bejövök-e, nem is szerettem volna, de általában úgy célozgattak rám, hogy "olyan kislány a lányom is, mint te" vagy beszéltek velem egyidős nőkről úgy, hogy "mit kezdjek én azzal". Általában az ilyen utcai nyálszökőkutak meg a netes trollok szoktak cseszegetni öreg fejjel, azért normális körökben az egykorú partner a szint.
2021. okt. 26. 00:58
 14/15 anonim ***** válasza:

Igazából ennyi. Akármennyire is vonzó vagy, egy veled azonos kaliberű nőért akkor is sokkal többen tepernek és akkor is sokkal népszerűbb. Egy ronda nőre még egy kifejezetten dögös férfihoz képest is nagyobb a kereslet. Ha az öregséghez társítjuk a rondaságot, ami egyébként nem állja meg a helyét, akkor is igaz, hogy a férfiak népszerűsége a nők szemében kanyarban sincs a nők népszerűségéhez képest a férfiak szemében.

[link]

2021. okt. 26. 01:11
 15/15 anonim ***** válasza:
Na azért nem kell félteni minket, negatív oldala szerencsére nem gyakori. Munkában kicsit hátráltató, én nem vagyok melóban ilyesmire vevő.
2021. nov. 13. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!