Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan törődjek bele a magányb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan törődjek bele a magányba? A hobbik, elfoglaltságok ugyanúgy nem segítenek.

Figyelt kérdés

Soha nem volt párom. Valószínűleg már nem is lesz, én már belefáradtam, és nem tudnék ennyi év hátrányt behozni.

Barátaim vannak, de csak ritkán találkozunk, mert mindenkinek halad az élete.

Munka és hobbik maradnak nekem. De a hobbival se tudom oszlatni a magányom, mert haza egy üres házba megyek.

2023. júl. 25. 00:06
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
hány éves vagy? fiú vagy vagy lány?
2023. júl. 25. 00:12
 2/34 A kérdező kommentje:

A kérdés szempontjából mindegy.

Már ott tartok, hogy szégyen szemre visszaköltözök anyámékhoz, az albérletet is alig bírom egyedül fizetni.

2023. júl. 25. 00:27
 3/34 anonim ***** válasza:
43%
abból a szempontból viszont nem mindegy, hogy hátha van itt valaki, aki ugyanígy érez és akár segíthetnétek is egymás magányán. vagy ettől teljesen elzárkózol? mert azt nem fogom mondani, hogy "go and kill yourself", a magányra meg akárhogy is nézzük, az egyetlen megoldás csak és kizárólag az ismerkedés, mások felé nyitás.
2023. júl. 25. 00:32
 4/34 A kérdező kommentje:
A barátaim azok a barátaim. Én nem tudok csak úgy barátkozni, és nem látom ennek értelmét. Nyitok mások felé, de barátság egyikből se lesz, csak kedves ismerősök maradunk. Az meg nem oldja meg, hogy minden este a párnámat szorongatva alszom el társ helyett.
2023. júl. 25. 00:35
 5/34 anonim ***** válasza:
44%
"de barátság egyikből se lesz" -> mert így állsz hozzá. ezen kéne változtatnod...
2023. júl. 25. 00:39
 6/34 anonim ***** válasza:
15%
Azt írtad vannak barátaid, nem értem.
2023. júl. 25. 00:54
 7/34 anonim ***** válasza:
82%

Ha összejönnél az exemmel az sokat segítene.

Megtanulnád értékelni az egyedüllétet.

2023. júl. 25. 00:59
 8/34 anonim ***** válasza:
Milyen hobbijaid vannak?
2023. júl. 25. 00:59
 9/34 anonim ***** válasza:

nagyon szívesen barátkozom veled ha úgy van kérlek írj.

hasonló helyzetben vagyok egyébként.

2023. júl. 25. 05:35
 10/34 anonim ***** válasza:
80%
Mondjuk, ha az albérleted is.nehezen tartod fent, nem tudom, hogyan akarsz nőt, a közös programok elég sokba kerülnek ám, (a saját részem fizetem, mielőtt legoldiggerezne valak)
2023. júl. 25. 05:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!