Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feminizmus miatt napjainkra sok pasi szexuális jogfosztottságra lett kárhoztatva?
47-es, férfi vagyok. ;) Nincs itt semmilyen támadó hangnem, csak fontosnak tartom hangsúlyozni, hogy az incelek nem áldozatok, hanem nyivákoló kisfiúk felnőtt testben. Mivel saját magukat juttatják az incelség szégyenébe, de tenni magukért nem hajlandók, nem érdemelnek sem párkapcsolatot, sem sajnálatot.
Kezdjük ott, hogy pontosan mi (szerintetek) a szexuális alapjog, amitől "meg vagytok fosztva"?
44. Mucuka! Olyan vagy mint a pesti prájdos rikácsoló kisebbség! Azt gondoljátok ti mennyire el vagytok nyomva, a heterók baltákkal meg késekkel várnak rátok minden sarkon, minden munkahelyen. Rettegtek, majd ezt általánosítjátok. Az a baj mucuka, hogy a kutyát sem érdeklik sem a b*zik, sem a nők. Tudod miért? Mert egy átlag ember éli a normális életét.
Aztán te meg a lelkibeteg társaid jól megmondjátok a frankót a gyk-n, majd azt hiszitek mekkora emberek vagytok, mekkorát tettetek az ügyért! Sajnos ez csak a ti lelki szegénységi bizonyítványotok. Sem én, sem a környezetemben nem szenved egy nő sem, egyiket sem verik, egyiknek sincs munkahelyi elnyomástól frusztrációja. Na most ilyenkor mi van? Én is mondhatnék példákat hogy ki vagy mi nem tetszik! Akkor én is kezdjek el általánosítani?
Mégegyszer mondom, a nőkkel semmi baj nincs, csak veletek, mit a feminista megmondó emberekkel. Egyébként a melegekkel sincs baj, de sajnos nekik is a fejükön ülnek a megmondó embereik, akik többet ártanak mint használnak.
Hogy a te apád vagy a férfjed milyen volt, az nem közügy, az magánügy. Csak mivel ti jobban vagytok önzők mint korrekt emberek, így a magánügyetekből közügyet akartok csinálni, majd jó kis populista módon általánosítani. Természetesen ehhez minden politikai és média hátszelet megkaptok, nem véletlenül. Nem kell ide már család meg erős társadalom! Ti meg elvégzitek az aknamunkát.
Feminizmus? Ti nem tényeket állítotok, hanem csak közöltök valamit amit tényként akartok beállítani! Az lenne a tény hogy 50-100-200 évvel ezelőtt minden nőt szolgának tartottak? Verték őket, a férfiak szín alkoholisták voltak? :D Innentől kezdve vagytok súlytalanok, az egész harcotok egy vicc. Majd komolyan veszlek akkor, amikor név szerint említitek meg azokat a férfiakat akik bizonyítottan elnyomják otthon a nőket. Amíg azt hallom hogy a "FÉRFIAK" és a "NŐK", addig nincs is mit komolyan venni. Bocsi, én nem vagyok vevő a média hack-ekre, a politikai hazugságokra. Főleg azért nem, mert az egész férfiak csinálta botrányhoz semmi közöm, és már említettem hogy nincs olyan hogy férfiak. Személyek vannak, egyéni felelősségek. Az meg sosem fogom támogatni, hogy egy politikailag tudatosan létrehozott beteg, agymosó eszme mondja meg nekem hogy én ki vagyok, és holnaptól mi lesz a kötelességem! Én azt tudom hogy mi a kötelességem, veletek ellentétben nálam az első a kötelesség volt, utána a jogok. Nálatok csak jogok vannak, a kötelesség megemlítése már szitokszó. Ahogy elnézem a 10-30-30-as női generációkat, mint nő már most megbuktak. Jelezném hogy a férfiak sem sokkal jobbak.
Ha már itt tartunk, mondj már pár példát, hogy te mint nő mivel és mennyivel járulsz hozzá a köz, vagy a társadalom, a helyi közösségek életéhez? Mármint pozitív értelemben. Tudod elhiszem hogy a 21. század a maximális önzésről szól, tudom ez kell a dollár milliárdos profithoz. Az önálló nő egy óriási új piac. Azt is elhiszem hogy te béka perspektívából úgy gondolod hogy ami zajlik az érted meg a nőkért van. Az a baj hogy a kutyát sem érdeklis sem a nők, sem a melegek, sem a négerek, sem egyetlen ember sem. Nem érted, értem, értük történik. Ha kihúznád a fejed a homokból észre vennéd a valóságot.
Feminizmus? Mert mi történik? Talán nem verik már a nőket? Ja, hogy elmehettek dolgozni, mert az a fenen nagy elnyomásban még talán véletlenül családod, gyereked is lenne. Meg most már te is átveheted a férfiak szerepét! Azta! Ez igen! Jajjj a férfiak meg mennyire szánalmasak lettek! Hát ez hihetetlen!
Figyelj, nem vagyok rosszindulatú, én örülök hogy örülsz! Boldogok a tudatlanok, a kis örömöknek is örülni kell. Szóval tényleg mennyivel szebb és jobb lett a világ, igaz már nem látni nemzeteket, nem látni egyéniségeket, felülről döntik el hogy kit és mit kell elfogadnod, nincs biológiai férfi és nő, nincs korlát vagy határ, téééényleg annyira szuper minden! Most már a négerek nyugodtan szétverhetik franciaországot, svédországban a rendőr pisztolyával lövik le a boltos fejéről az almát a migránsok, millió dolláros pereket nyernek a devianciák mert őket megsértették, a családok széthullanak és a gyerekek mentális és szellemi nevelését átvette a tiktok és a média. Ezek aztán akkor vívmányok hogy az na! A proli felveszi a hitelt és máris thaiföldre mehet megmutatni a világnak hogy ő már valaki! A nők ma már naponta 3 aktuális pasival dughatnak, és 30 évesen büszkék lehetnek rá hogy 80 szexpartere volt. A gyerek az nem áldás hanem istenverése, a házimunka a férfi elnyomás jelképe, nem kell főzni majd a futár kihozza... hatalmas társadalmi sikerek! Ez ám a győzelem a férfiak felett. Egyébként a feminizmus kihagyott pár másodpercre a XIII kerületi gyilkosság ideje alatt? Azt hallottam, hogy ilyen csak régen volt a nagyanyáink idejében. Vagy itt a gyk-n is a nők 95%-a a férjét, pasiját teszi meg hibásnak! A feminizmus nem tanítja a nőket gerincet vagy észt növeszteni? Csak a jogok? Eszetlenül? A tudatos ismerkedés már smafu? Vagy hogy nem b*szok az első szépfiúval mert megdicsérte a szemem? Ja értem, nektek ez jár, ezek már a kiharcolt vívmányaitok, a férfiak meg csak irigykedjenek rátok. Azt hallottad már hogy egy képzett nőnek sosem voltak elhelyezkedési és fizetési problémái? Persze az nagyon fontos, hogy a férfiakat fel lehessen jelenteni a munkahelyen, ha már csak rá néz a nőre. Ebben a témában informálódj a GE-nél(General Electric, gondoltam leírom mert nehéz lesz rájönnöd).
A slussz poén meg a vicc az, hogy ebből az oltári nagy harcból a normális férfiak és a normális nők vagy semmit sem éreznek, vagy pedig csak a populista és röhejes korlátozásokat, okoskodásokat látják. Anyám sem volt elnyomva, ott dolgozott ahol akart, pont annyit keresett mint a férfi kollégái, nem zaklatták szexuálisan, apám sem verte hanem támogatta. '60-'70-'80-as évekről beszélek. Bammeg! Főzött! Mosott! Húúúúú de el volt nyomva! :D
Na jó, még a téma is röhejes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!