Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A feminizmus miatt napjainkra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feminizmus miatt napjainkra sok pasi szexuális jogfosztottságra lett kárhoztatva?

Figyelt kérdés
2023. júl. 18. 16:56
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/172 anonim ***** válasza:
21%

A feminizmus csak az utóbbi 60 év szüleménye, viszont következményeit még ennél is kevesebb, nagyjából 20 éve érezzük. A modern civilizáció ezzel szemben minimum 4500 éves, amiből legalább 4480 év úgy telt el, hogy nem kellett férfiként élveznünk a feminizmus következményeit.

Szerintem adok neki kb még 20 évet és vége is lesz ennek a baromságnak, viszont az én életemet sikeresen tönkretettétek.. gratulálok feministák.

2023. júl. 22. 02:34
 82/172 anonim ***** válasza:
73%

Feminizmus most már mindig lesz, akármennyit is adsz neki.

De mily meglepő, újabb férfi, aki nőkre keni a sikertelenségét. Felelősségvállalás 0, férfi szokás szerint.

2023. júl. 22. 02:37
 83/172 anonim ***** válasza:
13%

81: A feminizmus elvette a lehetőségemet a családalapításra Magyarországon.

Helyette megadta a lehetőséget, hogy szabályozatlanul szexelhessek bárkivel, feltéve, hogy ő is akar engem.. a férfiak 90% -át viszont nem akarják a szabad szexre.

Oké, a kivénhedt szét****ott elhasznált rongyoknak 30 fölött még talán kellhetek családalapításra ha sikeresen szórakoztatom/röhögtetem őket 3 randin keresztül és ügyesen hazodik nekik a hobbijaimról meg a kalandos életemről.. bár jól lehet a fénykorában a kollégiumban az a másik vidéki proli raktáros(valós történet) 10 perc ismertség után átment rajta és neki nem kellett ezekből semmi hozzá.

2023. júl. 22. 02:40
 84/172 anonim ***** válasza:
15%

De pontosan tudom, hogy megy ez. A többi férfinak még így is kell az az elhasznált rongy és szórakoztatják, viszik éttermekbe stb csak azért, hogy a 4edik randin kapjanak egy falatot abból a tortából, amiből a Chad egész szeletet kapott (a feminizmusnak köszönhetően még ő is csak egy szeletet kap).

Aztán a 10edik randi után a lúzer megkéri a nő kezét és cserébe végre megkapja a vigasz -szexet havonta 3x + 1 év gyerekvárás..

És jön föl ide pofázni, hogy nyá nincs incelprobléma, minden jól megy.. cserébe ezen a héten 3x bszht kettő helyett.

2023. júl. 22. 02:45
 85/172 anonim ***** válasza:
28%
83 -as válaszoló egy tökéletes példa (ha férfi)
2023. júl. 22. 02:46
 86/172 anonim ***** válasza:
19%

"Csakhogy a multik nem emberek, te pszichopata vesztes.":

Akkor mik? Emberek vannak a multik mögött, akiknek a jogaiból elvesznek a trösztellenes törvények, valamint.. ma már a feminizmus is.

2023. júl. 22. 02:50
 87/172 anonim ***** válasza:
33%
Mondom mielőtt valaki még egyszer leírná: A kérdést nem én írtam ki, szerintem a férfiak nem szenvednek jogfosztásban.
2023. júl. 22. 02:51
 88/172 anonim ***** válasza:
68%

"Akkor mik? Emberek vannak a multik mögött"

Fuh, az ostobaság üvölt rólad.

2023. júl. 22. 02:52
 89/172 anonim ***** válasza:
68%

Összegezve: itt van egy rakás luzer akik a saját szánalmasságuk miatt nem alkalmasak tartalmas emberi kapcsolatokra (gondolom még mély barátságokra más férfiakkal sem, nem hogy egy párkapcsolatra egy nővel, akinek arra is rá kéne vennie magát egy idő után, hogy velük éljen) és ezek a társadalomtól abszolút elidegenedett emberek vitatkoznak arról, hogy hogy működik a feminizmus és a tarskeresesi húspiac. Ezeket az elméleteiket pedig netes fórumokról szedik ahol más, hasonló kaliberű férfiak tengetik a mindennapjaikat hobbik/programok/szocializáció/kimozdulás helyet, és osztják az észt ezerrel arról hogy kik jutnak el egyáltalán egy randiig, meg hogy mi történik a randikon, vagy hogy mi egy kapcsolat menete. Plusz innen jönnek ezek a hülye külföldi kifejezések, mint chad, meg incel is (amikre ráadásul rá kell gugliznom, mert mégis ki a fszom van képben az ilyen luzer zsargonnal?)

Nem azért de miért vannak pont ezek a felhasználók annyira komolyan véve emberileg, hogy 9 oldalnyi oda-vissza vita megy már napok óta köztük, meg a "normális" oldal között?

2023. júl. 22. 04:38
 90/172 anonim ***** válasza:
72%
Hmm. El sem tudom képzelni miért nem kellenek a nőknek azok a bélforgató nyomingerek akik szerint egy nő "szétb..szott elhasznált rongy" ha elmúlt 30. Miért is választják azokat akik emberi lényként tekintenek rájuk??
2023. júl. 22. 06:32
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!