Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feminizmus miatt napjainkra sok pasi szexuális jogfosztottságra lett kárhoztatva?
72-73
Én pont a hozzád hasonlók miatt vagyok úgy alapból szkeptikus a demokráciával szemben.
Egyszerűen annyi hülye van, hogy kizárt, hogy valóban működőképes lehessen.
#72 A kérdésben szexuális alapjogokról volt szó, tehát mi is arra lettünk volna kíváncsiak, hogy mit értetek ezalatt és mégis milyen módon lettetek ettől megfosztva. Kicsit sem meglepő, hogy ismét nem kaptunk rá választ.
Amúgy kérlek áruld el mi az a túl sok jog, hmm?! Semmivel nincs több joguk a nőknek, mint amennyi a férfiaknak van, tehát akkor gondolom a férfiaktól is elvennéd ezeket. :)
"viszont én elvennék a nőktől pár jogot, mert túl sokat kaptak az utóbbi 50 évben és a pálya mostmár a női nem felé lejt."
Én meg tőled vennék el pár jogot. Példul a hülyeségeid terjesztését.
72-73
Egy minden fóbiás, ami nem heteró férfi. Nem vagy véletlen látens meleg? AZok szeretnek ennyire kiakadni :D
75: Más megmondja, mit ért ez alatt. Nekem nem a jogaimat vette el a feminizmus, hanem a lehetőségeimet az életre.
Analógia kedvéért: Lehetne csinálni egy liberális teljesen szabad piacgazdaságon alapuló rendszert is, ahol a munkások érdekei törvényileg nincsenek védve egyáltalán, bár teljes jogú polgárok. Működne egy ilyen rendszer? Minden politikai oldal pontosan és nagyon jól tudja, hogy nem, így inkább helyesen korlátozza a multik jogait.
"Nekem nem a jogaimat vette el a feminizmus, hanem a lehetőségeimet az életre."
Életben vagy. Mid lett elvéve, mucika?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!