Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A feminizmus miatt napjainkra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feminizmus miatt napjainkra sok pasi szexuális jogfosztottságra lett kárhoztatva?

Figyelt kérdés
2023. júl. 18. 16:56
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/172 anonim ***** válasza:
73%
Hetero vagyok, és nem érzem magam provokálva a pride által.
2023. júl. 18. 22:09
 42/172 anonim ***** válasza:
8%

Gondoltam egyszer már megérted, de te tudod. Imádom amikor az értelmes gondolatokat egóból lepontozzák! :D Tudom ez a gyk. sponsored by she.hu

Női sirámok, női összeborulások, az örökös tanács"beszéljétek meg", válj el, féreg az összes férfi, a férfiak impotensek, incelek, éljenek a nők, most már a nők is szabadon szexelhetnek bárkivel(mondjuk ebben nem tévednek, az eredmény meg fantasztikus), tapossuk el a férfiakat az évezredes elnyomás miatt. Nekem külön megtiszteltetés ha egy ilyen helyen le vagyok szavazva, holott példás családapaként alkotok véleményt, sőt, nem is vagyok válófélben. Hmmmm, ez övön aluli volt ugye? :D Annyira szexi amikor a feminista csoport nulla stilisztikával, nulla mondanivalót tartalmazó kommentekkel le akar alázni, majd ezeket a kommenteket felhájpolják. :D A 444.hu-n is ott tobzódik a rengeteg önmagukat a világ közepének tartó ember, aztán sorra bukják el a választásokat, de mégis olyan hangosak, olyan magabiztosak. Vonjak párhuzamot a feminizmussal? :)

Hála Istennek léteznek, sőt többségében vannak a normális nők, akik ugyanolyan nevetségesnek és egyben kártékonynak tartják a hozzátok hasonló lelkibeteg nőket. Sebaj, itt van nektek ez a kis zárt világ, egy huszadosztályú, ámde pontozgatós fórum, ahol valakinek érezhetitek magatokat. Figyeljetek, ez is valami! Aki a kicsit nem becsüli... :)

40. Tőled nem is vártam értelmes, összetett, tényekkel alátámasztott kommunikációt! Viszont figyeld ki hogy csinálok neked sok kis zöld újjacskát. Egy rossz szavad nem lehet rám, mondhatni belőlem és az "incelekből", a férfiakból éltek. :D Ha már magyar fórum, próbáld meg a copypastelni helyett a bemásolni szót használni. Ráadásul az általad leírt szó sem angolul, sem magyarul nem értelmezhető. Copy-paste-elni. Talán így. Nincs mit. Jajjj, de hát ti a férfiak felett álltok minden téren, mit okoskodok én itt! :D

2023. júl. 18. 22:18
 43/172 anonim ***** válasza:
82%

"Annyira szexi amikor a feminista csoport nulla stilisztikával"

Nem akarunk neked szexik lenni, Béla. Foglalkozz a feleségeddel.

Nagyon boldog családapucika lehet, aki itt osztja az észt.

Sponsored by she.hu nem megy magyarul, mucus?

2023. júl. 18. 22:28
 44/172 anonim ***** válasza:
72%

42

Mucuka, csak szólok, hogy igen kevés nem feminista nőt találsz. Nagyítóbval kell keresned, aki kevesebbnek érzi magát vagy másodrangúnak, csak mert nő, de azokat meg el kell ám tartanod, túl iskolázott sem lesz, mert ugye tudod, hogy a dolgozó és tanuló nő is feminista vívmány. és itt a dolgozó alatt nem az otthon ingyen dolgozót értem.

2023. júl. 18. 23:11
 45/172 anonim ***** válasza:
66%
YEP.
2023. júl. 19. 00:50
 46/172 anonim ***** válasza:
61%

A szokásos, ezerszer elcsépelt incelhiszti.

És még csodálkoznak, hogy nem érdemelnek párkapcsolatot... pedig mindent megtettek azért, hogy a nők undorodjanak tőlük.🤦‍♂️

2023. júl. 19. 02:06
 47/172 anonim ***** válasza:
25%
46: Nőként miért érzed fontosnak, hogy ennyi "incelhiszti" után is ideírjál támadó hangnemben?
2023. júl. 19. 02:22
 48/172 anonim ***** válasza:
18%

"Mucuka, csak szólok, hogy igen kevés nem feminista nőt találsz"

Már megint az egoizmus, ami jellemző a feministákra. Kb mind azt hiszi, hogy minden nő: a nőket imádja, biszex/leszbikus, és él hal a férfiakkal való versengésért, utálja a házimunkát, gyerekeket, stb.

Ha annyira fenemód feminista minden nő, és szabadon követhetne bármilyen feminista face trágyadomb csoportot, akkor miért nem követnek?

Elmondom, mert idegesíti őket, de legfőképp sz.rnak rá.

Az igaz lehet, hogy kevés nő érezheti jól magát elnyomott állapotban, de ez nem is téma kb perc szinten, mint feministáéknál.

2023. júl. 19. 03:30
 49/172 anonim ***** válasza:
74%
Csak tudni kell csajozni nem a feminizmussal van a gond.
2023. júl. 19. 04:53
 50/172 anonim ***** válasza:
77%

48

Juj, megint nem tudtad értelmezni a feminizmus suót. Sebaj, próbáld újra, megvárjuk.

2023. júl. 19. 05:41
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!