Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feminizmus miatt napjainkra sok pasi szexuális jogfosztottságra lett kárhoztatva?
Figyelt kérdés
2023. júl. 18. 16:56
21/172 anonim válasza:
20
Csodás. Akkor ne nevezd annak.
22/172 anonim válasza:
Fucking incelek, már megint sír a szátok. :DDD
23/172 anonim válasza:
Baromira nem mérjük pénzben a férfiakat, max vannak olyan nők, akik abban mérik, de ez még mindig nem általános. De nem is értem ennek mi köze a kérdésben lévő szánalmas hisztikéhez.
24/172 anonim válasza:
Igen, nyuszika.
A jó hír viszont az, hogy van 2 tenyered és mindegyiken öt ujjad.
25/172 anonim válasza:
"Az is egy ilyen alacsony, dagi, szegény kis incel volt, igaz lányok?"
Pont úgy néz ki, mint egy kedvesrendes, aki online nőgyűlölget hobbiból. Pont, mint te.
26/172 anonim válasza:
A beszukult tudatod itelt el teged, nem mas.
27/172 anonim válasza:
11
Nem, de frusztrált, instabil, visszahúzódó, rejtett agresszióval téli.
28/172 anonim válasza:
11, miért, te amikor Chadekről beszélsz, ezt a tejbetököt képzeled el?
29/172 anonim válasza:
"Az áldozat ismerősei a lapnak azt mondták, hogy a nő fél éve költözött haza Olaszországból, és a beszámolói alapján úgy tűnt, hogy a férfi féltékeny típus volt. A rendőrség is úgy tudja, hogy ugyan csendes típusnak tartották az ismerősei, de a barátnőit birtokolni akarta."
30/172 anonim válasza:
30 éves férfi vagyok.
Mondja már el valaki, mégis milyen jogomtól lettem megfosztva!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!