Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ő lenne a legnagyobb incel a világon?
Na igen, ebből is látszik, hogy szexuális vonzalmat nem ébreszt a pénz önmagában. Ha így lenne akkor minden csajnak Lölö, Zuckerberg, Jeff Bezos meg Bill Gates plakát lógna a szobájában. Mégsemm így van.
A pénz csak egy eszköz, amelyet arra használhatsz, hogy kényelmesebb, minőségibb életet biztosíts magadnak és akár másoknak, de leginkább, hogy a külsődön javíts.
"ennyi pénze van"
Meg nincs, majd a hagyateki eljaras utan lesz.
De itt is ugyanaz a helyzet, mint az incelek Szent Elliottja eseteben. Nem dugja ki az orrat a kornyekrol. Indoneziaban feleseget is talalna egy hetvege alatt....
Amugy vicces, hogy Szasz a vezetekneve.... Lehet, itt van koztunk? :)
39F incel
Ez olyan mint elliot rodger
Ő nem tudott lefeküdni nőkkel
Ha pénzed van, lehetsz iszonyat csúnya, akkor is lesz nőd
Lásd kedves Feri, lölő, flavio briatore, Schmuck Andor és meg rengeteg más
“ Másrészt viszont a "blackpill threatment" létezett. Napóleon is ezt tapasztalta fiatalkorában, ezért lett idősebb korára megszállott diktátor, aki minden áron el akarta foglalni a világot.”
Szerintem is ez lehet az oka annak, hogy sok külsőre nem tetszetős hadúr meg diktátor volt akik káoszt generáltak. Mélyen ott lehetett bennük a blackpill treatment miatti keserűség és bosszút akarhattak állni a világon, ami nem mellesleg sikerült is.
Elliot Rodger csak nyugaton volt unattractive (arcban egyébként simán high tier normie viszont testre alacsony és vézna), keleten, ázsiában császár lehetett volna azzal a külsővel.
Én sem értem azokat akik nem geomaxingolnak. Ezt mint geomaxingoló incel írom.
A fehér nők nem a főnyeremény, túl macerás velük az élet még chadként is.
A cikk bizonyítja, hogy a pénztől nem leszel vonzó.
Egyedül a tesztoszterontól leszel az.
Tökmindegy hogy milyen külseje volt elliotnak, a pénze miatt lehetett volna csaja
Azért nem volt mert a betegsége miatt ő nem tudott hozzáérni nőkhöz
28
Milyen betegség?
Pénzzel lehet golddigered de ahhoz is minimum férfiasan kell csúnyának lenned nem úgy mint a cikkben szereplő incel.
"Én sem értem azokat akik nem geomaxingolnak"
En sem. Foleg a feher nok a legrosszabbak. Koveteloznek, mint egy 3 eves gyerek. Fekete Afrika legsotetebb bugyraiban jobb not lehet szervalni....
39F incel
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!