Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lett "problémás" a nők nagy része?
Komolyan, mintha a nők nagy része egyszerűen nem találná a helyét és folyamatos szereptévesztésben lenne. Tipikus nők manapság a társkeresőkön:
- Nem tudja mit akar, csak lájkokat gyűjt, mert attól nő az egója.
- Ő teljes és csodálatos életet él, aminek minden pillanata izgike - de azért társkeresőn lóg, és elvárja, hogy szimultán 5-6 aspiráns faszi szórakoztassa őt bombasztikusan egyedi szövegekkel (amikre amúgy a reakciója kb. az "aha" "az jó" "te?" szintjén mozog), mert a netflix+nutella már uncsi.
- A bizonytalan: randizik, kiköti, hogy no ons, no szex, aztán az első randi végén letámadja és lecuppantja a férfit, majd másnap letiltja, mert őt kihasználták, és minden férfi csak azt akarja.
- Ő erős, független, hál' istennek egyenjogúság van - de ha a faszi nem teremti meg az anyagi javakat a kapcsolatban, akkor az egy lúzer, és hol vannak az igazi férfiak?
- Fluent in sarcasm - mindenkinek beszól, resting bitch face-szel osztja a hülyeségeit, de ha valaki visszaszól, akkor megsértődik
- Vitakultúra nélküli/szalmabábozó. Nem lehet vele érveket ütköztetni vagy egyáltalán saját álláspontot képviselni, mert kicsavarja a másik fél álláspontját, és szalmabábozni kezd. ("- Néha (3-4 alkalomból egyszer) fizethet randin a nő is... - Jaaaa, te ilyen smucig vagy, hogy sajnálsz 100 Ft-ot egy kávéra, az ilyen minek randiziiiik?")
Kidomborítottad az általad ismert nők negatív tulajdonságait. Én nem leszek az, aki minden egyes szavadat megcáfolja, hiszen a nők tökéletesek, és különben is a férfiak sokkal rosszabbak.
Én csak azt nem értem, hogy mi értelme van ezeknek a kérdéseknek? A nőtársaimat sem értem, amikor felsorolják az általuk ismert férfiakra jellemző összes rossz tulajdonságot, majd megerősítésre várnak.
Mire jó ez a "Melyik nem a rosszabb?" verseny? Komolyan oda vezet hogy minden nő egy anyagias r.banc, ha nem akar egy hajléktalannal lenni, és minden férfi egy nőgyűlölő lúzer, ha a legkisebb gondja is akad a párkereséssel.
Be lehetne fejeni.
Nem a feminista nők fogják ivartalanítani a férfiakat, hanem maga az internet.
Legalábbis, én már meglátok valami xyz magamutogató netes akárki nőt, a nyávogásával, vinnyogásával, tekerek is tovább, mert marha idegesítőek.
És nem, nem keresek társat, jóideje egyedül vagyok paliként, még csak csalódásom se nagyon volt.
De már a csapból is a p*namutogatás, cs*csrázás megy, ez az, ami kiborító.
Az a kiábrándító, hogy tökéletesen jól látod a helyzetet kérdező.
Sajnos a mai világban minden felgyorsult, több inger éri az embert illetve nonstop megy az agymosás tiktok és társaival meg a hülye trendek fejvesztett követésével.
Vannak kivételek is persze (én keveset ismerek), valamint köztünk férfiak között is vannak hasonló idióták, ez tény.
Nehéz, nehéz ügy ez, én is tudom...
Durva, és ez még csak 2023.
Mi lesz 20 év múlva? Pl a gyerekem ha kb most születne meg, kb 2043-ban lesz 20 körüli, addigra mi lesz vajon?
Értem én, hogy jó a technika, jó ha fejlődik, de ezzel együtt hozzá magával a negatív hatásokat, az is jó, hogy a nő ma már teljesen egyenértékű egy férfival, de biztos, hogy annyira jó ez, hosszútávon?
Szerintem az arab országok egyetlen egy jó és pozitív tulajdonságokkal bírnak, az pedig az, hogy a nő nő, a férfi pedig férfi.
Nem feltétlen jó az, hogy egy nő egyenértékű egy férfival, jobb a kaotafanal maradni mindenkinek.
Most az megy, hogy a nő 20-250 pasibol választ egyet, aki számára a legmegfelelobb külsőre, persze, hogy a legiumosabb, legjobbképűbb pasi jók be neki, és miért? Mert a közösségi média ezt sugallja nekik, legyen tökéletes, szép, dús, nagy, feszes, vagy épp telt, vagy épp vékony stb.
A jó genetikaval rendelkező pasi meg mit csinál, olyanná formálja magát mint az insta pasik, mert meh van hozzá a jóképűsége, kigyúrja magát, ugye a széles áll, sűrű borosta, sűrű haj, karakteres szemöldök, széles vállal, izom stb.
Régen nagyon más volt a nőknek a fő ideál mint ma.
És ez még csak 2023, bele sem merek gondolni abba, hogy ha egyszer nekem gyerekem lesz és fiú lesz, milyen társadalmi morálba fog születni, mi lesz addigra? Félek, ezért is szeretnék inkább lányt, annak sokkal könnyebb lenne az élete kb minden téren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!