Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemtől függetlenül az emberek nagy része a tökéletes párra vágyik.Mindig vidám legyen a párja ne legyenek problémái mert ő nem akar ezekkel a dolgokkal foglalkozni de ha neki valami baja van akkor őt vigasztalja meg.?
Engem ez már nem érdekel.
Ha csak nekem kell keresnem őt, tennem a kapcsolatért, csak nekem kell fenntartanom az érdeklődését, akkor otthagyom a francba.
Nem mondanám, hogy a tökéletes párra vágyik, mert ez mindenkinél más-más.
Viszont a neki MEGFELELŐ párra vágyik, ha nem is találja őt tökéletesnek.
Ha most tökéletesnek is tűnik, idővel rájön, hogy vannak hibái. Ezeket jó felfedezni még a komoly, tartós kapcsolat kiépítése előtt. Ezért kell sokat beszélgetni mindenféléről az égvilágon. Aztán jöhet a másik az aprónak tűnő hibáival (másnál ezek lehetnek kizárók), vagy szétválnak az útjaik.
Szerintem rossz helyen ismerkedsz. Általában érdemesebb olyan közegben ismerkedni, ami jó színben tüntet fel.
Ha például elmegyek kirándulni és egész úton azon izgulok, hogy megcsíp egy hangya vagy szúnyog, akkor kevés embernek leszek szimpatikus. Míg lehet, hogy mondjuk a munkahelyen én leszek mindenki kedvenc embere.
Ha nem megy a feloldódás ismeretlenekkel, akkor 1) vagy fejleszteni kell ezt a képességet, hogy legalább egy átlagos szintig el tudj jutni 2) keresni kell olyan közeget, ahol nem elő tudnak jönni a pozitív tulajdonságaid. Ha a legrosszabb formádat hozod, akkor nyilván nem fog senki megkedvelni.
Az mondjuk nem játszik az előnyödre, hogy eléggé beszűkültek a párkeresési lehetőségek ma, de kirándulócsoportba, társas csoportba, tudományos meetupokra, borfesztiválra el lehet menni. Ha meg nincs semmi lehetőség, akkor fejleszteni kéne magadon, hogy az első néhány körön túljuss azokkal is, akikkel, ha jó első benyomás lenne, esetleg össze is illenétek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!