Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem van a probléma, mindenki többet akar?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Az elmúlt időszakban volt több barátnőm is. Egy ideig jó volt minden, aztán mindegyikük többet akart, más pasikkal ismerkedni. A huszonéves korosztályban minden nő ilyen?
Tapasztalatom szerint igen, mindegyik ilyen. Majd 30 felé jön meg az eszük (még, hogy ők korábban érnek...). Addig nem is érdemes hosszú távon gondolkodni.
2020. nov. 13. 23:45
2/14 anonim válasza:
Ha más pasikkal akar a barátnőd ismerkedni, akkor általában te maagad vagy a probléma...
2020. nov. 13. 23:52
3/14 anonim válasza:
Mármint romantikusan szeretett volna ismerkedni vagy barátkozni akart velük? Ez a kérdésből nem teljesen világos.
2020. nov. 13. 23:59
4/14 anonim válasza:
huszonévesen a többség csak kalandra vágyik, laza kapcsolatok, felületes érzelmek
majd 30 körül, amikor beindul az anyai ösztön és kéne a gyereknek egy stabil háttér, jöhetsz te szóba
2020. nov. 14. 00:45
5/14 anonim válasza:
Én csak az első barátomnál érezten végig ezt, hogy jó lenne mással megismerkedni, valószínűleg őt nem szerettem igazán, csak sajnálatból jártam végül vele (hosszú sztori).
A második barátomat annyira szerettem, hogy eszembe se jutott mellette az, hogy mással milyen lenne, csak őt láttam. Pedig hosszabb ideig tartott a kapcsolatunk is. Úgy vélem ha nagyon szeretnének téged, akkor veled terveznének, és nem másokat akarnának kipróbálni. Esetleg rossz típusú lányokra hajtasz rá állandóan.
2020. nov. 14. 01:36
6/14 anonim válasza:
Nekem is van ilyen huszonéves kolléganőm. Folyton cserélgeti a pasikat. Ha valami nem tetszik neki, pl a pasi helyette inkább a gyerekkori barátjával találkozott, akit évek óta nem látott, akkor már ment a hiszti, és keresi az utódját. Vagyis nevetséges ok miatt is képes már szakítani.
2020. nov. 14. 05:09
7/14 anonim válasza:
Akikkel találkoztál, ilyenek voltak, elhiszem hogy számodra a világ ezt az előítéletet igazolta vissza, de nem lehet általánosan kimondani hogy "bizony e korosztályban a nők ilyenek" Valószínűleg jellemzőbb a "ki akarom élni magam", "ki kell próbálni sok dolgot" "karriert kell építeni" gondolkodás, ami talán a 2-3 évtizede huszonéves volt generációra kevésbé volt jellemző. Ettől függetlenül: nem minden nő ilyen és ne add fel. Ha találkozol, megismerkedsz egy új nővel, ne várd előre hogy "majd ő is olyan lesz", ne beszélj róla, ne érzékeltesd hogy tartasz ettől.
2020. nov. 14. 06:25
8/14 anonim válasza:
Nem tudom, miért kell ezt a sok sületlen tanácsot adni, hogy "ne add fel", "majd megtalálod". A huszon-éves lányok ilyenek, csak lányok. 30 körül lesznek majd nôk. Csináld te is azt, amit ők. Éld ki magad, építs karriert, cserélgesd a csajokat, aztán pár év múlva nekikezdhetsz a normális kapcsolatoknak.
2020. nov. 14. 07:36
9/14 anonim válasza:
Ecsém, üsd a vasat 30-35-ig,hogy találd meg az igazit, addig aki egy picit is megingat, az lapát! Soha ne legyél benne megalkuvó kapcsolatban, és ne félj a punci hiánytól!
2020. nov. 14. 07:50
10/14 anonim válasza:
Ilyenek. Engem anno 3 exbaratnom csalt meg egy jobb pasival (arcra, vagy penztarca)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!