Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Velem van a probléma, mindenki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van a probléma, mindenki többet akar?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Az elmúlt időszakban volt több barátnőm is. Egy ideig jó volt minden, aztán mindegyikük többet akart, más pasikkal ismerkedni. A huszonéves korosztályban minden nő ilyen?

Visszafogottabb lányokkal ismerkedtem csak.

2020. nov. 13. 23:30
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
18%
Tapasztalatom szerint igen, mindegyik ilyen. Majd 30 felé jön meg az eszük (még, hogy ők korábban érnek...). Addig nem is érdemes hosszú távon gondolkodni.
2020. nov. 13. 23:45
 2/14 anonim ***** válasza:
65%
Ha más pasikkal akar a barátnőd ismerkedni, akkor általában te maagad vagy a probléma...
2020. nov. 13. 23:52
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Mármint romantikusan szeretett volna ismerkedni vagy barátkozni akart velük? Ez a kérdésből nem teljesen világos.
2020. nov. 13. 23:59
 4/14 anonim ***** válasza:
24%

huszonévesen a többség csak kalandra vágyik, laza kapcsolatok, felületes érzelmek

majd 30 körül, amikor beindul az anyai ösztön és kéne a gyereknek egy stabil háttér, jöhetsz te szóba

2020. nov. 14. 00:45
 5/14 anonim ***** válasza:
96%

Én csak az első barátomnál érezten végig ezt, hogy jó lenne mással megismerkedni, valószínűleg őt nem szerettem igazán, csak sajnálatból jártam végül vele (hosszú sztori).

A második barátomat annyira szerettem, hogy eszembe se jutott mellette az, hogy mással milyen lenne, csak őt láttam. Pedig hosszabb ideig tartott a kapcsolatunk is. Úgy vélem ha nagyon szeretnének téged, akkor veled terveznének, és nem másokat akarnának kipróbálni. Esetleg rossz típusú lányokra hajtasz rá állandóan.

2020. nov. 14. 01:36
 6/14 anonim ***** válasza:
89%
Nekem is van ilyen huszonéves kolléganőm. Folyton cserélgeti a pasikat. Ha valami nem tetszik neki, pl a pasi helyette inkább a gyerekkori barátjával találkozott, akit évek óta nem látott, akkor már ment a hiszti, és keresi az utódját. Vagyis nevetséges ok miatt is képes már szakítani.
2020. nov. 14. 05:09
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Akikkel találkoztál, ilyenek voltak, elhiszem hogy számodra a világ ezt az előítéletet igazolta vissza, de nem lehet általánosan kimondani hogy "bizony e korosztályban a nők ilyenek" Valószínűleg jellemzőbb a "ki akarom élni magam", "ki kell próbálni sok dolgot" "karriert kell építeni" gondolkodás, ami talán a 2-3 évtizede huszonéves volt generációra kevésbé volt jellemző. Ettől függetlenül: nem minden nő ilyen és ne add fel. Ha találkozol, megismerkedsz egy új nővel, ne várd előre hogy "majd ő is olyan lesz", ne beszélj róla, ne érzékeltesd hogy tartasz ettől.
2020. nov. 14. 06:25
 8/14 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudom, miért kell ezt a sok sületlen tanácsot adni, hogy "ne add fel", "majd megtalálod". A huszon-éves lányok ilyenek, csak lányok. 30 körül lesznek majd nôk. Csináld te is azt, amit ők. Éld ki magad, építs karriert, cserélgesd a csajokat, aztán pár év múlva nekikezdhetsz a normális kapcsolatoknak.
2020. nov. 14. 07:36
 9/14 anonim ***** válasza:
23%
Ecsém, üsd a vasat 30-35-ig,hogy találd meg az igazit, addig aki egy picit is megingat, az lapát! Soha ne legyél benne megalkuvó kapcsolatban, és ne félj a punci hiánytól!
2020. nov. 14. 07:50
 10/14 anonim ***** válasza:
0%
Ilyenek. Engem anno 3 exbaratnom csalt meg egy jobb pasival (arcra, vagy penztarca)
2020. nov. 14. 08:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!