Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külföldön élők! Ti mit tapasztaltok, kint jut elég nő mindenkinek? (férfitöbblet probléma)
Akit nem érint, vagy nem érdekel ez a probléma, annak nem szól ez a kérdés. "Nincs férfitöbblet" jellegű válaszokat inkább ne is írjatok, ha lehet.
Sajnos hazánkat nagyban érinti a férfitöbblet problémája. A társkeresőkön többszörös férfitöbblet van, meg a közéletben is, munkahelyeken, szórakozóhelyeken, az utcán és mindenhol. Ez főleg a fiatal korosztályra jellemző. Olvastam erről egy kutatást, hogy általános jelenség, hogy minél fejlettebb egy ország, annál több a nő, minél fejletlenebb annál több a férfi. Így nem csoda, hogy hazánk a fejletlenek közé sorolható és ennek megfelelően sokkal több férfi él itt.
Akik már kimentek élni fejlettebb országokba, természetesen Nyugat-Európáról beszélek, vagy esetleg Amerikáról, bár oda nem hiszem hogy sokan kijutottak, nekik mi a tapasztalatuk? Ausztriában és attól nyugatra tényleg jobb a helyzet a férfi/nő arányban? Jut rendesen barátnő minden férfinek? Nincs annyi szingli pasi mint itthon?
1. Nincs férfitöbblet.
2. "Olvastam erről egy kutatást, hogy általános jelenség, hogy minél fejlettebb egy ország, annál több a nő, minél fejletlenebb annál több a férfi."
Szerintem meg pont fordítva van. Minél fejlettebb annál több a migráns, akik szinte kizárólag férfiak, így annál nagyobb a férfitöbblet.
Ez a férfitöbblet óriási hülyeség, azért mert Badoon meg Tinderen 5x annyi pasi mint nő, a demográfiai adat mégis azt mutatja hogy kevéssel is de női többség van, főleg 40 éves kor felett.
Annó dolgoztam olyan helyen ahol 30 nőre ketten jutottunk férfiak az irodában. A tanárok óriási többsége is nő. Azt hogy munkahelyen meg szórakozóhelyen mi van az relatív dolog.
Tinderen meg ilyenen azért nincs sok nő, mert rengetegen gyorsan törlik magukat onnan, amilyen rossz felhozatal szokott lenni ott, inkább hagyják az oldalt.
Ahol ténylegesen férfitöbbség van az Kína, ahol a régi születésszabályozás miatt sokszor abortáltak női magzatokat. Ennyi.
"Sajnos hazánkat nagyban érinti a férfitöbblet problémája."
NINCS férfitöbblet. Sötétség viszont igen.
Nincs időm rá
melo melo pénzért mentem ki nem nőért
"Ahol ténylegesen férfitöbbség van az Kína, ahol a régi születésszabályozás miatt sokszor abortáltak női magzatokat."
Indiára is ugyanez igaz, még úgy is, hogy ott nem volt kötelező egykepolitika, ugyanaz a fajta szelektív abortusz, mint Kínában viszont sajnos tömegesen.
1. Nincs férfitöbblet.
2. Hiába gyártasz ilyen elméleteket, azért nincs csajod, mert nem tetszel a nőknek. Ha tízszer annyi nő lenne, akkor se kellenél.
KSH korfa pont megmutatja, hogy miért érez mindenki férfi többletet.
Mert nagyon beszakad a fiatalabb korosztály. Az emberek meg jellemzően 3-10 évvel fiatalabbakkal járnak, de ha az egyre fiatalabb korosztályokban egyre kevesebben vannak, azt férfiként úgy érzed, hogy kevés a nő.
Amúgy régen pont fordítva volt, a szelesedő korfa mellett a férfiak voktak előnyben, mert a pár évvel fiatalabb nők mindig többen voltak, mint a számukra potenciális férfiak száma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!