Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nemtől függetlenül az emberek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nemtől függetlenül az emberek nagy része a tökéletes párra vágyik.Mindig vidám legyen a párja ne legyenek problémái mert ő nem akar ezekkel a dolgokkal foglalkozni de ha neki valami baja van akkor őt vigasztalja meg.?

Figyelt kérdés
férfihangról idéztem,mennyire igaz ez?
2020. dec. 1. 17:07
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell szófosónak lenni és az sem feltétel, hogy rögtön egyből megnyíljon. Érdekes gondolatai lehetnek attól még, és ezek lehetnek általánosabb témákkal kapcsolatosak, amik nem igényelnek különösebb lelki kapcsolódást, mégis fenntartják az érdeklődést.

Amit a fő kérdésedben írtál, az meg a felszínes, egyoldalú ismeretségekre vonatkoztatva lehet max igaz. Mondjuk amit a férfihangon olvasol, azt én amúgy is alapból kétkedve fogadnám, az incelfórumokon nem nagyon fogsz olyat hallani, aminek sok valóságalapja van, de ez mindegy is. Valódi párkapcsolatban, ahol társai vagytok egymásnak, ott igenis lehetnek rossz napjaid, igenis lehetnek problémáid és ezeket igenis megoszthatod, sőt, meg KELL osztanod a pároddal, mert érdekelni fogja és támogatni fog ebben. Ha nem teszi, viszont elvárja, hogy te meg ugorj neki és vigasztald, akkor ott már tudhatod, hogy nem egyenrangú partnerkapcsolatról van szó, csak kihasználnak.

2020. dec. 1. 18:24
 12/18 anonim ***** válasza:
51%

Nemtől függetlenül az emberek mástól várják a boldogságot. Ezért elvárás, hogy a párjuk mindig legyen üde, jókedvű, boldog, legyenek jó témái, szórakoztassa, stb...

Az emberek nagyon kevesen fogják fel, hogy a boldogságot nem mástól kell várni, lehet, hogy a párunk hozzájárul ahhoz, hogy boldogok legyünk, de nem ő fogja megalapozni (az utolsó pár %-ot várhatjuk csak a párunktól).

Viszont mivel a párunk nem tudja ezt a tökéletes szerepet betölteni, ezért aztán szakítunk vele, és keresünk egy másik párt, hátha majd tőle megkapja, és hajszolja élete végéig a lehetetlent

2020. dec. 1. 18:35
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

"nem erről van szó,de nekem idő kell míg meg nyílok egy nőnek,nehezen megy a beszélgetés elsőnek,de ez a nőt nem érdekli...."

Akkor beszélgess vele neten, aztán ha van bizalmad, akkor randizzatok.

Bocs, de nekem sem szimpi az, aki nem tud megfelelően kommunikálni. Gázaos helyzetekben meg helyetted is a nő intézkedjen, mert megvagy illetődve és nem mersz szólni? Vagy hogy kell ezt elképzelni?

2020. dec. 1. 19:09
 14/18 anonim ***** válasza:
Ez annyiban igaz, hogy nem annak kell a párkeresés fő mozgatórugójának lennie, hogy valaki mentsen meg, terelje el a figyelmem, segítsen. Aki úgy kezd kapcsolatot, hogy szét van esve, és rögtön szívná le a másikat, az elég gáz.
2020. dec. 1. 22:42
 15/18 anonim ***** válasza:
Én megfelelő párra vágyok nem tökéletesre de még azt se találok.
2020. dec. 2. 17:37
 16/18 anonim ***** válasza:
"Ha a legrosszabb formádat hozod, akkor nyilván nem fog senki megkedvelni." van aki még legrosszabb formádban is kedvel ez a vicc.
2020. dec. 2. 17:42
 17/18 anonim ***** válasza:

Mióta vársz rá?

Hánnyal volt kapcsolatod? Miért szakadtak meg? Ki hagyta ott a másikat: Te őt, vagy ő Téged? Neked mi nem tetszett bennük és nekik benned?

2020. dec. 2. 17:44
 18/18 anonim ***** válasza:

Igaz, bár itt is a férfi oldalán lejt a pálya.

Legalábbis nekem az ilyen kapcsolatokból akkor lett elegem, mikor a másik fél (a nő) hónapokig dédelgette a saját hülyeségeit, amikből ki akart gyógyulni és még a minimális javuló tendenciát sem vettem rajta észre.

2020. dec. 6. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!