Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy férfinak valóban elég egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfinak valóban elég egy hajszállal szebbnek lennie az ördögnél?

Figyelt kérdés
A fejformájáról senki nem tehet, alapvető ápoltás, bőrápolás és valami férfihoz méltó fizikum. Sok kövér, szerintem csúnya férfi van olyan nővel aki szerintem vonzó. Nekem voltak próbálkozásaim, egy darabig jól el is beszélgettem velük, nudeot is kaptam olyanokról akikről megbizonyosodtam hogy nők. Bár javarészt netes dolgok voltak, egyik volt iskolás mikor még iskolába jártam. De nem jöttek össze, azt mondták ők hogy nem az én hibámból hanem nem állnak készen stb stb, egyik visszament mindig a régi palijához szóval elengedtem. Jelenleg nincs kedvem próbálkozni, fanatikusan edzek és ez teszi ki az életem mostanság. 23/f
2023. júl. 12. 18:04
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
70%
Nőként mondom, hogy GwM a legkevésbé sem vonzó, és nem olyan az átlag magyar férfi.
2023. júl. 12. 21:32
 22/27 anonim ***** válasza:

Nekem sose lett volna elég olyan férfi, akit nem tartok vonzónak, ahogyan a páromnak se lenne elég olyan nő, akihez nem vonzódik külsőleg is.

Nem a külső vonzalom a legfontosabb egy kapcsolatban, ugyanakkor teljesen érthetően vágyik valaki egy külsőleg is szimpatikus partnerre. Még jobban leegyszerűsítve, fontos, de nem a legfontosabb.

Számomra (és ezzel sokan vannak így) a kölcsönös külső vonzalom a jó szexuális élet egyik alappillére, ami pedig egy hosszútávon is működő párkapcsolat egyik alappillére.

24/N

2023. júl. 12. 23:45
 23/27 anonim ***** válasza:
46%

19.

Dobj már egy képet magadról hadd röhögjünk egy jót 😂

2023. júl. 13. 00:20
 24/27 anonim ***** válasza:

23

Esélyes, persze... :'DDDD Dobj inkább te, ha ekkor a pofád.

2023. júl. 13. 00:24
 25/27 anonim ***** válasza:
0%
A 19esnek nagy a pofája nem nekem :)
2023. júl. 13. 00:31
 26/27 anonim ***** válasza:
Sok pénz kell és jó külső! Ha te edzel de csóró vagy és ronda a fejed akkor kuka.
2023. júl. 13. 07:43
 27/27 anonim ***** válasza:
prostizz egy az egyetlen lehetőség és ennyi
2023. júl. 15. 08:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!