Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valóban meg lenne mindenkinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban meg lenne mindenkinek a másik fele?

Figyelt kérdés
Én kétlem, van aki úgy éli le az életét hogy se kapcsolat se szex. Én nem tudom elképzelni miért kellenék valakinek, több negatívat kaptam másoktól mint pozitívat. Én sem kellenék magamnak. 23/f
2023. jún. 25. 03:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
88%
Hasonló biztosan van. Pl: neked is van , mondjuk 3000-ből egy, aki tényleg a másik feled lenne. Viszont, nagyon kevés az esély rá, hogy időben találkozzatok. Arra is , hogy találkozzatok. Az időbent arra értem, hogy kb 30éves korotok alatt, s mind a ketten szabadok vagytok. Tehát se pár, se gyerek. Van olyan akik 40-50 évesen találkoznak, a másik felükkel, és mindent felrúgva együtt élnek tovább. Ők is kevesen vannak. Azok a legszerencsésebbek, akik 25 éves koruk körül megtalálják a másik felület. Őket szetrobbantani sem lehet. Mi 30 éve vagyunk együtt, de nem vagyunk egymásnak a másik felük. Sőt. Tűz és víz. Nem rossz , de nem is jó.
2023. jún. 25. 06:23
 2/13 anonim ***** válasza:

Nincs olyan, hogy másik fel. Egész legyél, ahogyan a másik is, így tudjatok egymásnak és a kapcsolatnak is a legtöbbet adni.

Sajnos az életben semmire sincs garancia, vannak olyanok, akik sosem találnak hozzájuk illő part ilyen olyan okból.

24N

2023. jún. 25. 07:43
 3/13 anonim ***** válasza:
89%

Azért ezen gondolkozz el egy kicsit.

Keresik az emberek a másik felüket...okés. Nade hol?

A másik felét szeretné mindenki megtalálni mondjuk 20-30 km-en belül, max 10 év korkülönbséggel, mondjuk 170-180 cm magasság között...max 60 vagy 90 kg-ig :)

Holott lehet, h a valóban hozzánk illő egy teljesen más országban lakik.

2023. jún. 25. 08:50
 4/13 anonim ***** válasza:

Nekem nincsen másik "felem".

48/N

2023. jún. 25. 09:06
 5/13 anonim ***** válasza:

"Én sem kellenék magamnak."

Miért?

2023. jún. 25. 09:15
 6/13 anonim ***** válasza:

Nekem sincs másik felem eddig soha nem találtam olyat mint én.

Szexi vagyok bulizós vadulós laza nő ez mellett pedig hűséges komoly felelősségteljes nem égek ki nem unom meg a másikat és családban is megállnám a helyem elég erősen.

De vagy laza drogos bulizós vadulós srácokat találok akikkel házasság nem tervezhető, vagy olyanokat akik komolyak de nincs velük életem se, meg nem is vmi helyesek, esetekben inkább bűnrondák, vagy kémia sincs.

Aztán ha van is kapcsolatom (injabb lmondok a gyerekvállalásrol a komolytalan pasi miatt, de legalább szerelem van meg kémia)még akkor se biztos hogy nem megyunk szét.

Ez a kettősség ami bennem van én még soha nem találtam meg pasiban.

Es szerinten ki is futok az időből

2023. jún. 25. 09:21
 7/13 anonim ***** válasza:
Érdekes hogy kb ilyen varázslatként élitek meg az hogy jó kapcsolatotok legyen a párotokkal. Az ilyen magiákbol mindig az marad ki, hogy ti mit tesztek érte hogy valaki másik fele legyetek. Ja várj tudom, semmit! Csak várjátok a csodát.
2023. jún. 25. 09:46
 8/13 anonim ***** válasza:
7 szerintem en speciel bőven több vagyok egy kapcsolatban mint egy másik.
2023. jún. 25. 10:35
 9/13 anonim ***** válasza:
*jav mint a másik
2023. jún. 25. 10:35
 10/13 anonim ***** válasza:
92%

8. És nagyképűbb is….

Amúgy meg nem arról beszéltem hogy ki az értékesebb, szóval egyáltalán nem sikerült megérteni amit mondtam.

2023. jún. 25. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!