Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy férfinak valóban elég egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfinak valóban elég egy hajszállal szebbnek lennie az ördögnél?

Figyelt kérdés
A fejformájáról senki nem tehet, alapvető ápoltás, bőrápolás és valami férfihoz méltó fizikum. Sok kövér, szerintem csúnya férfi van olyan nővel aki szerintem vonzó. Nekem voltak próbálkozásaim, egy darabig jól el is beszélgettem velük, nudeot is kaptam olyanokról akikről megbizonyosodtam hogy nők. Bár javarészt netes dolgok voltak, egyik volt iskolás mikor még iskolába jártam. De nem jöttek össze, azt mondták ők hogy nem az én hibámból hanem nem állnak készen stb stb, egyik visszament mindig a régi palijához szóval elengedtem. Jelenleg nincs kedvem próbálkozni, fanatikusan edzek és ez teszi ki az életem mostanság. 23/f
2023. júl. 12. 18:04
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
81%
Sajnálom, hogy egy nőnek sem elég, hogy épphogy nem kell tőled okádnia, és a mellőzöttség, magány és a netes hiszti a sorsod. Neked még terapeuta sem tud segíteni, inkább gyűjts prostira, hátha az nem küld el. :)
2023. júl. 12. 18:39
 12/27 A kérdező kommentje:
Úgy látszik a hetes válaszomban igazam volt, kibújt a szög a zsákból.
2023. júl. 12. 18:41
 13/27 anonim ***** válasza:
80%

Nálad bújt ki, már a kérdés szövegében. Valamiért csak nincs senkid.

Minek kérdezel amúgy, ha neked már megvan a válaszod, és el sem fogadsz mást?

Nem, az esetek 99%-ában nem elég, ha egy férfi csak egy fokkal szebb az ördögnél, és kész.

2023. júl. 12. 18:44
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Hogy jön a kérdés a kifejtéshez? Csúnya vagy?
2023. júl. 12. 18:44
 15/27 A kérdező kommentje:
Sajnálom de nem értek lelkinyomorult picsák és a white knighjaik nyelvén.
2023. júl. 12. 18:47
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, mit akarsz mondani? Kaptál nudeokat, de ronda vagy, de edzel... ? Ne haragudj, nem értem.
2023. júl. 12. 18:55
 17/27 anonim ***** válasza:
84%
Egyedül te vagy itt a lelkinyomorult. Maga a kérdés igazolja. :D
2023. júl. 12. 18:58
 18/27 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Ezt akkoriban mondták, amikor a férfiak dolgoztak és egyedül el tudtak tartani egy egész családot, meg a nők nem dolgoztak, vagy nem tanultak és mindig másokra voltak utalva: először az apjukra, majd a férjükre, lehetett az akármilyen iszákos vagy aberrált vagy erőszakos vagy kellemetlen fazon.

Most már azért a nők ennél többet fel tudnak mutatni, nem függünk a férfiak kegyétől meg pénzétől, úgyhogy a férfiaknak is illik ezt a jó nőői szokást követni és nem csak egy fokkal szebbnek lenni az ördögnél, meg eltartani a családot, hanem mondjuk még esetleg kedvesnek is kéne lenni vagy nemtom, csak hangosan gondolkozom :)

2023. júl. 12. 19:03
 19/27 anonim ***** válasza:
27%

Végülis igen. A nagyar férfiak a legrusnyábbak. Ha a magyar nők arra varnának, hogy az ördögtől egy hajszállal szebb pasit találjanak, akkor már rég kihaltunk volna.

Parizel csöcsű hormon zavaros, GwM fejű ótvar az átlag magyar férfi

2023. júl. 12. 21:07
 20/27 anonim ***** válasza:
17%

GwM nem csúnya férfi.

Hormon zavar a legtöbb embernél létezik, az élelmiszer iparban használatos hormonok miatt. A többség el hízik van aki magas sovány lesz tőle pajzs mirigy gondokkal.

Utolsó tényleg toxikus vagy. Véleményed lehet persze de nem kéne személyeskedni.

Ha pedig továbbra is osztod az észt, lehet linkelni teljes alakos fotót arccal, akkor esetleg itt téged is ki lehetne elemezni. ;)

2023. júl. 12. 21:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!