Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valóban sok fiatalon segített...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban sok fiatalon segített Andrew Tate?

Figyelt kérdés
Nekem sosem volt túl szimpatikus, egy hazai bűnöző gypsire emlékeztet. Annyiba egyetértek vele hogy egy férfinak nem kell szépnek lennie, a szépség női dolog. Sok előnytelen férfi mászkál jól kinéző nőkkel, olyanok akikkel biszexként nem feküdnék le stb (nem kérek privátokat). Én Hamzát követtem sokáig mert inspiráló volt hogy honnan hova jutott, bár sok hülyeséget mond ő is. Igazából ő vett rá hogy elkezdjek újra edzeni, így van valami értelme hogy felkeljek és öngyilkossági gondolataim sem nagyon vannak. Bár személy szerint még mindig többre tartom az öreg Swarcit, Stallonét és társait. Ezek sikeres férfiak és nem bűnözők. Még mindig szűz vagyok DE jobb a közérzetem és egészségesebben élek, illetve munkán kívűl kimozdulok otthonról edzés néven. 23/f
2023. júl. 5. 20:09
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
annyiban' fáradt vagyok
2023. júl. 5. 20:09
 2/13 anonim ***** válasza:
37%
Nekem sokat segített nehany gondolata, amik a sztoicizmus fele tereltek. Aztan 125 kg-bol kitaragtam magamat sportosra.
2023. júl. 5. 20:13
 3/13 anonim ***** válasza:
0%
kifaragtam*
2023. júl. 5. 20:13
 4/13 A kérdező kommentje:
Én jövő júliusra már szálkásan izmos formát képzelek el.
2023. júl. 5. 20:14
 5/13 anonim ***** válasza:
97%

Ő az a pasi aki anime lányokkal kezdett pózolni twitteren, miután börtönbe zárták emberkereskedelemért, igaz?

Hát figyelj, aki a bolygó összes rendes, normális, intelligens mentora helyett pont őt választja, az szerintem sosem lesz ténylegesen boldog az életben. Bár az vicces volt amikor azt mondta hogy ha egy nő félrelép, az MINDIG a férfi hibája :D

2023. júl. 5. 20:16
 6/13 anonim ***** válasza:
90%

"Annyiba egyetértek vele hogy egy férfinak nem kell szépnek lennie, a szépség női dolog."

Pedig nekem a szépfiúk tetszenek.

2023. júl. 5. 20:16
 7/13 anonim ***** válasza:
82%

6.

"Pedig nekem a szépfiúk tetszenek."

Ne aggódj, általában nekik is.

2023. júl. 5. 20:20
 8/13 A kérdező kommentje:
6.A szép kifejezést nemigen szokás használni egy férfira, max helyes vagy jóképű.
2023. júl. 5. 20:20
 9/13 anonim ***** válasza:
89%
Jaaa, akkor legyen baromi helyes, ami a szép, csak más szóval? Wow, értelmes.
2023. júl. 5. 20:24
 10/13 A kérdező kommentje:
K, nem kell játszani az eszed.
2023. júl. 5. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!