Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki ilyen szavakkal beszél a nőkről az képes valóban beleszeretni egy nőbe?
Figyelt kérdés
"Jut"
pl. "Nekem nem jut nő/csinos nő."
"Elviszik"
pl. "A külföldiek minden szép lányt elvisznek."
"Van nőm/nincs nőm."
Most felteszem, hogy egy fiktív férfinak, (aki mindhárom szófordulatot használja):
"Jut" nő, mert "nem vitték el" és ezért "van nője".
Ez a férfi képes lehet a szerelemre, vagy azonnal cserél, amint "jut" jobb? Képes bízni a párjában, vagy mindig attól retteg, hogy "elviszik?" Végül az, hogy "van nőm", jelent e többet annál, hogy "van érettségim"? Csak egy pipa az életében, vagy képes szerelemmel megélni?
Ha valaki a fenti szavakat használja, az azonnali intő jel, hogy távolságot tartson egy nő vagy hibásan látom ezek jelentését?
(A kérdésre csak itt várok választ, pm-re nem reagálok)
2023. jún. 28. 17:54
1/12 anonim válasza:
Mintha egy használati cikkről beszélne, embernek sem tekinti a nőt.
3/12 anonim válasza:
Ha semmi kozotok egymashoz "fiktiv" nem rad gondol .. ha toled akarna valamit akkor komolyabb lenne.
4/12 anonim válasza:
Nem hiszem. Aki így beszél az eleve a partnerkapcsolat fogalmát nem érti.
6/12 anonim válasza:
Nem tudom, de ha konkrét emberről írsz, akkor kerüld el messzire.
7/12 anonim válasza:
Nem képesek a szerelemre. Sőt, a világ legszebb nője sem lenne elég jó nekik, találnának benne hibát, és tuti, hogy le is lépnének, ha találnának jobbat.
9/12 A kérdező kommentje:
Nem konkrét ember. A fenti idézetekkel kizárólag online találkoztam és egyiket sem nekem írták. Csak lövésem nincs milyen ember ülhet ilyen szavak mögött és szeretném valahogy elképzelni.
2023. jún. 28. 18:55
10/12 anonim válasza:
Nem képes a szerelemre, mert a nőre, mint használati tárgyra (pnci) gondol. Ezeknek nem a külsejük miatt nem lesz soha nőjük, hanem mert képtelenek intimitásra egy másik emberrel. Én azt sem hiszem el, hogy bárkivel őszinte barátságot ápolnának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!