Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Aki ilyen szavakkal beszél a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki ilyen szavakkal beszél a nőkről az képes valóban beleszeretni egy nőbe?

Figyelt kérdés

"Jut"

pl. "Nekem nem jut nő/csinos nő."

"Elviszik"

pl. "A külföldiek minden szép lányt elvisznek."

"Van nőm/nincs nőm."

Most felteszem, hogy egy fiktív férfinak, (aki mindhárom szófordulatot használja):

"Jut" nő, mert "nem vitték el" és ezért "van nője".

Ez a férfi képes lehet a szerelemre, vagy azonnal cserél, amint "jut" jobb? Képes bízni a párjában, vagy mindig attól retteg, hogy "elviszik?" Végül az, hogy "van nőm", jelent e többet annál, hogy "van érettségim"? Csak egy pipa az életében, vagy képes szerelemmel megélni?

Ha valaki a fenti szavakat használja, az azonnali intő jel, hogy távolságot tartson egy nő vagy hibásan látom ezek jelentését?

(A kérdésre csak itt várok választ, pm-re nem reagálok)

2023. jún. 28. 17:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"Van nőm/nincs nőm."

Ebbe nem tudom mi a rossz.

A többi viszont gáz. Szoba se állnék ilyennel...de persze nem mindig tudja az ember hogy pl a barátainak hogy nyilatkozik.

Az ilyen úgy kezelheti a nőket, mint egy tárgyat.

2023. jún. 28. 19:41
 12/12 anonim ***** válasza:
21%

Hát nem szerencsés a "jut" szót használni, bár szerintem a legtöbbeknél ez csak szerencsétlen szóválasztás és nem ezen múlik. Talán a "jut" igen, de a többi nem annyira vészes.

Most ennyiből írhattad volna, a "nem találok barátnőt" itt is furcsa szerintem a találni kifejezés, olyan mintha, az utcán a porban keresgélne az ember aztán hirtelen talál egy nőt nem?

A van nőm szerintem meg teljesen normális, hogya nmáshogy fejezed ki? "Van feleségem", "van barátnőm", "van nőm" ezeket szinte mindenki használja. A nők is mondják, hogy "van már férjem", "van barátom" (pl ha le akarnak koptatni a "van barátom" szöveg elég tipikus)

2023. jún. 29. 06:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!