Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan extrémen elhízott nő,aki az alkata miatt nem mer/nem akar ismerkedni,társat találni?
Figyelt kérdés
Gondolom vannak olyan hölgyek,akik azért nem ismerkednek,mert gátlásosak,s félnek a kudarctól.Viszont vannak olyan férfiak,akiknek ők jönnek be,vonzónak tartják őket.Velük is nehezen ismerkednének?2023. júl. 11. 09:58
21/32 A kérdező kommentje:
Tipikusan hülyeségeket írsz.Ha nem érdekelt volna a személyisége,akkor nem vagyok vele majdnem 3 évig.Nem segítem mindenben,nem támogatom.Szeretetből tettem,ha hiszed,ha nem.
2023. júl. 11. 11:43
22/32 anonim válasza:
Ez hányadik kérdésed a témába? :) Nem akarlak elkeseríteni de szerintem nem itt fogod megtalálni.
23/32 anonim válasza:
Vedd vissza mázsa 20-30 kilóra a fétiszedet, így több esélyed lesz vízilót találni. Ebből a méretből jóval több akad. És hidd el ezek is lihegnek, izzadnak úgy, na meg ugyanolyan lomhák, mint a 150 kilósak. A hasuk is màr térdig lóg, meg reng, amikor járni próbálnak. A mellbimbót is ugyanúgy a köldöküknél találod, vagy a térdükön, a karfiolos combok alatt.
24/32 A kérdező kommentje:
Eltúloztad a 120-130 kg-os nők méreteit.Volt 192 kg-os kedvesem,akinek óriási pocija volt,de az is "csak" a combjára lógott.A melle meg kicsi volt,főleg a hasához képest.Valóban lomha volt,de mindent megcsinált,amit a normál alkatú nők,csak lassabban.
2023. júl. 14. 11:02
25/32 anonim válasza:
Kérdező én 163 cm 75 kg vagyok, ebben a melegben ha két lépést teszek a napon, már leizzadok, mindenem zsíros, a mellem a térdemig ér már 16 éves korom óta (oké ez túlzás de egy nagy mell nyilván lóg).
Neked ez nem lenne elég? Én is dagadt vagyok és sokan vannak akik szintén ennyi kilóak, ha meg több, az még inkább izzad, mint én.
26/32 A kérdező kommentje:
Nem túlzol kicsit? Te max. molett vagy telt vagy.Az az igazság én valóban az extrém kövér nőket szeretem,csak ők vonzanak.Tudom,hogy ez fura,de ez van.
2023. júl. 14. 11:23
27/32 anonim válasza:
Igen telt vagyok, molett, stb, inkább dagadtnak szoktak hívni.
Abban viszont nem túlzok, hogy én is könnyen elfáradok, hamar leizzadok, zsíros a testem, mindenem nagyobb a kelleténél.
28/32 A kérdező kommentje:
A magad szemszögéből biztosan igazad van.Annyira zsíros azért nem lehet a tested.A dagadtozással ne törődj,az exemnek röfögtek az utcán,zsírdisznónak nevezték stb.
2023. júl. 14. 11:35
29/32 anonim válasza:
És ez izgatott téged hogy az exednek röfögtek az utcán?
30/32 A kérdező kommentje:
Miért izgatott volna? Nem foglalkoztam vele,a kedvesemet zavarta,főleg,ha egyedül volt.
2023. júl. 14. 13:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!