Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan extrémen elhízott nő,aki az alkata miatt nem mer/nem akar ismerkedni,társat találni?
De igen, fétistárgyak, hiába maszatolsz itt.
Menj szakemberhez.
#5 de a kérdezőnek a 150 kg feletti "nők" jönnek be. Azt nehezebb.
Nem tudom, hogy élőben, itt Mo.-n láttam-e összesen 2 ilyet :D
Szimpla kíváncsiságból kérdezem hogy mit szeretsz bennük? Melyik testrészükre mondod magadban hogy "Ahjj de szexi!"?
Én egyébként az extrém vékonyak szeretem.
"#1 De ha ez az egyetlen esélyük egy férfira?!"
Nem ez az egyetlen esélyük.
Ott van a fogyás és a szakszerű pszichológiai segítség is.
"Ducit,molettet valóban,belőlük sok van,de extrém nagyot,160-180 kg körülit,felettit már nehéz.Sajnos...."
Ha neked az ekkora nők a fétiseid, és komolyan nem fogod vissza magad, hanem ki akarod élni ezt, akkor már kapásból bántalmazó vagy.
Ekkora súly nagyon komoly egészségügyi kockázattal jár. Potenciálisan halálos.
Egy ilyen nőnek segítséget kell kérnie, ha szeretne minőségi életet élni, és nem akar idejekorán meghalni. Ha hormonprobléma vagy bármi betegség van a háttérben, akkor orvosi segítség kell, ha pedig nincsilyen baja, akkor pszichológiai/pszichiátriai segítség + szakember által vezetett diéta.
Ebbe a képbe sehol nem fér egy fetisiszta f.aszkalap, akinek ez minden vágya, hogy ekkora legyen a nő, és nem tudná őszintén támogatni abban, hogy normális súlya és élete legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!