Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csinos vonzó nők tényleg szexinek találják a picit elhízott apatestű férfiakat?
Nekem igenis bejön a mackós típus. Nem tudok vonzódni sovány férfiakhoz, főleg mert én az vagyok. Van is egy ismerősöm, aki abszolút az ideálom, szerinte nagy pocakja van, múltkor jobban megnéztem és tényleg nem kicsi, de most mit csináljak, ha nagyon is bejön a testalkata? Sajna nős.
A kövér, hájas pasik nem tetszenek, de nekem ő nem az. Mondjuk annyit agonizál a hasán, hogy ő biztos kövérnek látja magát. Pedig van különbség, hogy férfiasan mackós valaki vagy csak simán szétfolyik.
Nyilván előfordul ilyen, talán gyakrabban is, mint azt rinyáló incelek és a minden túlsúlyos férfira kígyót-békát kiabáló kommentelők hinnék.
Gyakorinak, főleg általánosnak hinni viszont hülyeség.
5
Te most törpékről beszélsz?
Egy 185-190 közötti férfitól élő ember nem várná el, hogy 60-70 kiló legyen.
Nézd meg a kigyúrtabb sztárokat... Jason Momoa, Tom Hardy, Chris Hemsworth. Meg lehetsz nyugodva, hogy mind több, mint 70 kg.
5
Hazugság.
Párom pont 85 kg 188 cm-es magassághoz, és vékony. Nemhogy "nem kövér", hanem VÉKONY, sportos, az aputest közelében sincs.
Az meg teljesen korrekt dolog, hogy a legtöbb nő nem a puhány, zsíros férfiakhoz vonzódik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!