Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az elhízottabb férfiak az incelek nagy része?
Rengeteg ilyen embert ismerek, van akik csak látásból. Szerintem ezek 99% a szomorú , magányos figura. 20-45 közötti férfiakról beszélek.
Kijelenthető hogy aki nem tud (bármilyen oknál fogva) lefogyni az sose fog kellene egy normal alkatú nőnek sem?
Ritka esetek amivel példálozni szoktak hogy nagydarab fickó & jobb fajta nővel > az mindig valami érdek kapcsolat a nőnek.
Fogyjon le aki tud vagy menjen ugorjon le a hídról, vonat alá stb. Vagy rendezkedjen be az egyedülálló életére és pl fogadjon be a menhelyről egy kutyát és setaltassa szabadidejében? A többi idejében éljen a munkájának és ne is gondolkozzon a nőkben? Hiszen h nem tud trendi férfi külsejű lenni akkor neki nem jár nő ?
Elhízott + valami más is szar nála.
Pl. elhízott + szociálisan csődtömeg. Nem tud rendesen beszélgetni, nincsenek barátai sem.
Vagy elhízott + ronda.
Vagy elhízott + anyagilag semmire nem vitte.
Nekem is van incel ismerősöm, ő pl. nagyon sovány, ez mellé 170 cm, fiatalon kopaszodó, igénytelen külsejű. Szóval nem is minden incel kövér.
Incel = Jutna nő, de neki csak a felsőpolcos kell, 10/10es, vékony, széparcu, 20 éves, nyelje a kotont is spanyolcsillárpozban, de természetesen szűz legyen, el viszont ne várjon el semmit.
Tulsúlyos (fajtád)férfi = Incel
Nem minden incel csak a legtöbb.
Igen, egy idő után simán elképzelhető hogy egy 30 as már annyi keserűség van a sikertelensége miatt hogy ez hatással van a viselkedésükre.
A kérdés nem rólam szól. Nem vagyok incel. Volt már barátnőm.
Nem unod még? Mert én már nagyon.
Ez az állandó nyavalygás, meg a negatív kisugárzásod az oka, hogy nem kellesz egy nőnek se. Ez a tehetetlenség, hogy úgyse tudsz lefogyni, nem lehetséges, de te nem tehetsz róla... Az ilyen ember mindenhez így áll hozzá. Munkához, tanuláshoz, bármilyen kihíváshoz az életben. Ki kíváncsi erre? Senki. Senki nem akar egy nagyranőtt, picsogó óvodást pátyolgatni, aki minden nap hisztizik valamin, meg minden mozdulatért noszogatni kell.
Rengeteg túlsúlyos pasit ismerek, akinek boldog kapcsolata van. Tehát még mindig nem a testalkatod a legnagyobb probléma.
Viszont igenis probléma. Te is trendi, vékony, formás nőt akarsz. Téged is taszít a zsíros, puhány test. De nem és nem akarod megérteni, hogy a nőknek miért nem tetszik egy puhány, kövér férfi.
Kivel keversz?
Van lehetőségem a nőknél. Én magam nem akarok összejönni a kínálkozó lehetőséggel mert nem érzem jól magam a bőrömben.
Ez a szánalmas, mikor még itt is letagadod, hogy te írod ki ezt újra és újra.
Nem te tehetsz erről se, nem te vagy felelős, valaki más volt... A te életed szuper, csupa jobbféle nő, csak nem tudsz aludni, mert egész nap az incelek miatt aggódsz, de te nem vagy az.
Pfff....
Pedig pár sorral lejjebb a listában valóban van egy másik kövér férfis kérdés amit nem én írtam ki. Bármilyen hihetetlen egyeseknek de van egy pár kövér férfi az oldalon.
És nem vagyok incel. Van jelentkező most is nàlam. A saját döntésem hogy nem vagyok kapcsolatban. Az viszont ràm is igaz hogy kövér vagyok és évek óta nem tudok lefogyni. Ez annyira elveszi az önbizalmam hogy egyedül tengetem az éveket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!