Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az elhízottabb férfiak az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az elhízottabb férfiak az incelek nagy része?

Figyelt kérdés

Rengeteg ilyen embert ismerek, van akik csak látásból. Szerintem ezek 99% a szomorú , magányos figura. 20-45 közötti férfiakról beszélek.

Kijelenthető hogy aki nem tud (bármilyen oknál fogva) lefogyni az sose fog kellene egy normal alkatú nőnek sem?

Ritka esetek amivel példálozni szoktak hogy nagydarab fickó & jobb fajta nővel > az mindig valami érdek kapcsolat a nőnek.

Fogyjon le aki tud vagy menjen ugorjon le a hídról, vonat alá stb. Vagy rendezkedjen be az egyedülálló életére és pl fogadjon be a menhelyről egy kutyát és setaltassa szabadidejében? A többi idejében éljen a munkájának és ne is gondolkozzon a nőkben? Hiszen h nem tud trendi férfi külsejű lenni akkor neki nem jár nő ?

2023. jún. 7. 06:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
23%
Az elhízottak között is sok az incel, de a nőket jobban zavarja az alacsonyság és a csúnya arc.
2023. jún. 7. 08:04
 12/14 anonim ***** válasza:
71%
Nem tudom, de mindig vannak olyan nők, akiknek bejövős a koverebb/mackosabb típus.
2023. jún. 7. 08:16
 13/14 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem nem, plusz ezen lehet változtatni. Akinek az arca ronda, szerinted bevállalja a plasztikát? Aki alacsony, az meg semmit nem tud tenni.

Az incelségnek ugyanaz az oka, az is megegyezik, hogy mindegyik arra a külső tulajdonságra fókuszál, amelyikben saját magának nincs elég önbizalma.

Mondjuk azért mekkora pofon ez másoknak... vajon van-e olyan, hogy egy alacsony incel lenézi a kövér incelt, mert ha a kövér újévi fogadalomként elkezdett volna csak napi fél órát mozogni, már előrébb lenne, ehelyett csak sír.

2023. jún. 7. 11:15
 14/14 anonim ***** válasza:

Nem.

Haveri körömből kiindulva pont a legkövérebbnek van felesége (ráadásul nemrég házasodtak), a többiek meg jórészt egyedülállóak és egyik sem kövér egy kicsit sem.

Ez összetett dolog, nem lehet egyetlen tulajdonságra levezetni. Külső hibák és mentális problémák egyaránt okozhatják, az már más kérdés hogy melyik volt előbb vagy melyikből lett melyik probléma.

Én inkább azt látom kinek mi az igény szintje. Minél alacsonyabb ez annál "sikeresebb" leszel. Pl. van egy haverom aki közel a 40-hez is a szüleivel él, minimálbért keres mégis sikeres a nőknél. Átlagos külsejű, de imád pofázni, be nem áll a szája, és sok csajnak ez nagyon bejön. Simán összeszed 20-on éves csajokat és elmondása szerint egész életében nem volt ezzel gond.

Sokat gondolkodtam hogy miért ilyen sikeres e téren, de megoldás igazából tök egyértelmű volt. Mindig olyan csajokat szed össze (persze csak alkalmi dologra) akik valamilyen téren eléggé problémásak: pl. mentális gondjaik vannak, önértékelési problémák, vagy egyszerűen más bottal sem piszkálná őket, mert nem is feltétlenül rondák, de kiállhatatlanok, idegesítőek, bunkók stb.

Na neki ilyen téren nincsenek igényei, legutóbbi nője pl. öngyilkos akart lenni stb.

2023. jún. 8. 08:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!