Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35 feletti nőként miért a jóval idősebbek és a szerencsétlenek, elhízottak találnak meg?
Régen is ez volt, de most szembetűnőbb.
Én sportos vagyok, nincs szenvedélybetegségem és nem szeretnék nálam 15 évvel idősebbel sem együtt lenni. Aspergeres/ autista vagyok, de nem azt jelenti, hogy alkoholistákkal, akiknek folyton a sör van a kezükben és zugivókkal szeretnék lenni és azt sem, hogy sportos alkattal olyannal kelljen lennem, aki nem látja a micsodáját a nagy hasától. 35 feletti független férfiak többsége ilyen?
Nem kell másnak a vagyona, háza, kocsija sem, nem is tudnék úgy boldog lenni, hogy mástól függjek, de legyen igénye, terve a jövőre. Ne a tévé előtt tespedjen nagy béllel vagy az italért nyúljon szabadidejében. Utcán is egyszerű kutyasétáltatás alkalmával egy nagy darab embernek tetszettem,aki szivarkát szívott és sört ivott. Előtte szintén alkoholistáknak adtam ki az útjukat. Egyiktől szabadulni nem bírtam, aki azóta is a jogosítványt tervezi csinálni, ennek már vagy 7 éve. Másik zugivó volt és engem akart hülyének nézni, amikor piaszaga volt, hogy ő aztán semmit nem ivott. De az egészsége ráment és a munkára fogja, hogy a stressz okozta. Családja se tudja, hogy iszik, nemhogy nekem vallotta volna be..
Nrm vagyok trehány sem, csak pont ezek az emberek és a szülői támogatás hiánya miatt nem tudtam rendes jövőt építeni, amit már 20 éves korom óta szerettem volna. Na meg a betegségem is hátráltat. Ilyen embereket szánt nekem a sors vagy mi ? Inkább maradok egyedül..
Egy sportos csinos 35 éves nő eleve ritkán néz ki 35-nek.
sok ilyen korú ismerősöm van de max 30-nak mondanám őket.
A gond az, hogy a munkahelyemen is hiába irodások vagy jobb a fizetésünk a férfi kollégáim 90%-a tuti pocakos és mind 30-50 közötti. Kisebb nagyobb pocak, kevesebben figyelnek oda magukra...
Van egy kolléganőm talán ő is 35 de lehet h 34 vagy 36 :) nem néz ki annyinak, de nála is az idősebbek próbálkoznak...DE! Nála inkább azért mert gyereke van.
Úgy gondolják nincs akkora igénye.
mondjuk többségében mindig pocakosabb párjai voltak
Szerintem abszolút nincs jelentősége,hogy a párod mondjuk ötven éves,ha imádjátok egymást és tudtok kölcsönös kompromisszumot kötni.
Annak sem,hogy van egy pici pocakja,ha emellett a tenyerén hordoz és érzelmileg elhalmoz.
Abban,hogy ennyi idősen itt tartasz,valamennyire neked is van felelősséged.
Én sem szerettem volna harminciksz évesen párkeresési problémákon rugózni,mégis ezzel kell megküzdenem,mert méltatlan helyzetekben is részt vettem sajnos.Ám ez soha nem a plusz tizenöt éven vagy a pár kiló pluszon múlott.Mindkettőnk személyisége határozta meg a dolgokat.
Nálad is érdemes lenne önvizsgálatot tartani.Vajon miért vonzod a sikertelenséget és miért a külsőségek nálad a prioritás?Képes lennél valakit tiszta szívből szeretni úgy is,hogy nem Alain Delon és nem makulátlan a múltja?Ugye tudod, hogy senki sem hibátlan,így te sem?Ezeket a kérdéseket szerintem tedd fel magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!