Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ennyire nem tudnak kommunikáln...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire nem tudnak kommunikálni az emberek, vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Visszatérő probléma nálam az, hogy olyan beszélgetőpartnereket fogok ki, akik képtelen kommunikálni én pedig érdeklődök és a semmiről is elbeszélek órákat.

Teszek fel kérdéseket, és válaszolnak. Ennyi. Konkrétan kihallgatósdit játszunk.

Tegnap beszélgetést kezdeményeztem egy lánnyal, és nála is ugyanez van. Szimpatikus vagyok neki, konkrétan Ő írt rám ma, de képtelen kommunikálni, nem kérdez vissza, nem érdeklődik, pedig Ő írta, hogy van kedve beszélgetni szívesen.

Mit csinálhatnék jobban? Nem tehetem fel a világ összes kérdését, amire csak válaszolgat és kész. Úgy érzem, én mindent megteszek, de nem jutok előre.

Mással is előfordult már ilyen?

2022. dec. 25. 12:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
94%

Nem kétoldalú az egész, ennyi.

Vagy olyan kérdéseid vannak, amiktől a falra másznak, esetleg zavarja őket, hogy be sem áll a szád.

2022. dec. 25. 12:18
 2/12 anonim ***** válasza:
81%
Hagyd a faszba bro. Lesz olyan, akinél nem lesz egy küzdelem az egész, hanem gördülékenyen megy.
2022. dec. 25. 12:40
 3/12 anonim ***** válasza:
77%

Tudnak, csak nem mindenki tud barkivel + van akinek nem megy online, pl ha o inkabb mindig eloben beszelgetett, akkor lehet irni nincs sok kedve regenyeket. Az se mindegy, mit csinal epp kozben, ugye ha online beszeltek, akkor o barmi massal is foglalkozhat epp, fozes kozben nem fog neked kifejtos valaszokat irkalni. Szerintem az ritkabb, ha valaki semmit nem csinal epp, csak Messengerezik a kanapen fekve. (Meg ha csak fetreng is a kanapen, lehet kozben sorozatot nez, mas oldalakat bongeszik, stb.)

Meg persze van, aki csak mondja, hogy persze, van kedve, de igazabol szarik az egeszre, csak a tobbi ismerose epp nem valaszol neki es legalabb te irogatsz. Vagy nem talaltad meg vele meg a kozos temat. Vagy nem passzoltok abszolut es kesz.

De ha ennek ellenere szimpatikus, akkor talalkozzatok, ott kenytelen lesz rad figyelni.

2022. dec. 25. 12:43
 4/12 anonim ***** válasza:
60%
Csak félre érted. Azért nem kérdezz mert ő már tudja hogy nem akar tőled semmit.
2022. dec. 25. 13:15
 5/12 A kérdező kommentje:

4#

Én sem feltétlen azért írtam rá, mert komolyan gondolom. Ez majd idővel fog kialakulni, épp ezért ismerkedünk/beszélgetünk. Vagy vannak olyanok, akik még mielőtt beszélnének valakivel már eltervezik az esküvőt, vagy micsoda? :D

2022. dec. 25. 13:47
 6/12 anonim ***** válasza:
56%
#5: de ő már az elejétől nem akar tőled semmit, csak hogy lekopjál már végre, világos?
2022. dec. 25. 14:45
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező férfi vagy? Nekem nőként van hasonló tapasztalatom, hogy egy idő után interjúzasba megy át a beszélgetés. Pedig a pasi ír rám. Szerintem ez intelligencia probléma. Nekem úgy tűnik, az ilyen ember nem tud kommunikálni.
2022. dec. 25. 15:56
 8/12 A kérdező kommentje:

Igen, férfi vagyok.

Kezdem én is azt érezni, hogy ez egyfajta intelligenciahiányra utal, ha valaki képtelen kommunikálni. Konkrétan egy piros levélfújóval értelmesebb beszélgetéseket lehet összehozni..

Nem lenne ezzel probléma, ha nem mondta volna, hogy van kedve beszélgetni. De, ha neki ez a beszélgetés, akkor nem én leszek a legjobb ember erre.

2022. dec. 25. 16:06
 9/12 anonim ***** válasza:
82%
Kedve lenne, csak képessége nincsen rá.
2022. dec. 25. 16:07
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Én is sokszor tapasztalom ezt, kevés olyan lány van, akivel igazán jól el tudunk beszélgetni bármiről, akár tinderen, fbon, instán. 25/F
2022. dec. 25. 18:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!