Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más is ilyen szerencsétlen ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is ilyen szerencsétlen ?

Figyelt kérdés

Őszintén szólva már belefáradtam ebbe a társkereséses hülyeségbe...

Mindenem megvan ami kell ugye egy párkapcsolathoz úgymond. Autó, ház, jólfizető állás, edzek, tanulok még mindig (fejlesztem magam). Szeretek főzni, utazni (főleg erdőket szeretem).

Unalmasnak se tartanám magam. Jóképű vagyok (mások szerint is), van kellő önbizalmam, igyekszek mindenkivel kedves lenni. Szerintem nincs olyan ember akinek igazán tudnék ártani.

Mások sikeresnek mondanak, és valahol én is annak tartom magam, de ennek ellenére tudom hányas a kabát.

Viszont azt veszem észre hogy lányok/nők terén egy csődtömeg vagyok :D

Jöttem már össze könnyűvérű lánnyal, könyvmollyal is, egyetemet végzettel stb.

Mindegyikkel vége lett. Nyílván én is hibás voltam bár nemtudom miben, mert mindig tisztelettel beszélek mindenkivel akivel kontaktust szeretnék teremteni. Az egyik megcsalt, a másim visszament az exéhez (kábítószeres és alkoholista ), a másiknak "idő kell", ami annyit tesz hogy van a képbe egy másik pasi.

Nem tudtam rájuk haragudni mert úgy nem is veszem komolyan, pont azért mert tudom hogy semmi nem tart örökké.

Egyetlen lány volt az életemben akit nagyon szerettem, mikor még fiatal voltam. Ő a szüleivel elköltözött külföldre és vége is lett... sajnos.

Na de a lényeg az, hogy mitől lehetek ilyen szerencsétlen csajok terén ? Állítólag a péniszem is megfelelő szóval ahh nem értem :D

Csajok/Pasik ?

U.i. abszolút nem utálom a nőket, nem vagyok nőgyülölő még mielőtt valakinek ez jönne csak le a mondanivalómból :)

2023. febr. 2. 11:08
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
10%

Nem vagy olyan jóképű, amilyennek hiszed magad. Ez mellett nem vagy sem magas vagy izmos. Illetve a személyiséged nem az a férfias, tökös fajta, amire a nők felnéznek és amihez vonzódnak. Idézek tőled: "igyekszek mindenkivel kedves lenni. Szerintem nincs olyan ember akinek igazán tudnék ártani." - Na ez tipikusan az a személyiségtípus férfiban, amit a nők nem találnak szexuális vonzónak.

Mások majd belemagyaráznak egy csomó baromságot, de alapvetően ezekről van szó.

2023. febr. 2. 11:15
 2/14 A kérdező kommentje:
Oh ertem szóval bunkónak es gátlástalannak kell lennem :D
2023. febr. 2. 11:19
 3/14 anonim ***** válasza:
17%
Alapvetően igen. De amúgy miért csak fekete és fehér szélsőségekben tudsz gondolkodni? Ennyire nem egyszerű a világ. Ne bunkó legyél, hanem pimaszabb például (teljesen mást jelent a kettő), olyan értelemben pedig lehetsz gátlástalanabb, hogy néha a saját érdekedet helyezed más emberek érdeke elé és nem mindig fordítva. Meg általában ezek a mindenkivel kedveskedő típusok azok, akikről az sugárzik (akár igaz, akár nem, de többnyire igaz), hogy félnek a másokkal való konfrontációtól és nem tudnak kiállni magukért, amikor olyan helyzet adódik. Ez a baj ezzel.
2023. febr. 2. 11:22
 4/14 A kérdező kommentje:

Érdekes dolog ez :) ennyiből levonni következtetéseket, hogy ha már mindenkivel kedves vagyok akkor mimóza nyámnyila vagyok :) nem inkább te látod feketén fehéren a dolgokat ?

Ennyiből levonni bármit is, nem vall nagy bölcsességre.

2023. febr. 2. 11:25
 5/14 anonim ***** válasza:
86%

"Nem tudtam rájuk haragudni mert úgy nem is veszem komolyan, pont azért mert tudom hogy semmi nem tart örökké."

Emiatt.

Olyannal kezdj csak, aki tényleg számít.

2023. febr. 2. 11:36
 6/14 anonim ***** válasza:
46%
Miből vonjak le következtetéseket? Te jöttél egy anonim oldalra idegenektől segítséget kérni. Erről szól az egész gyk.hu. Nem ismerlek téged sem én, sem a többi válaszoló annál jobban, mint amit leírtál magadról. Én ebből ezeket a következtetéseket vontam le és kettőnk közül te vagy az, aki segítséget kért és tanácsot, véleményt akar magával kapcsolatban. Nekem ezek jöttek le rólad ezekből, amiket írtál. Még normálisabb voltam, mint a legtöbb válaszoló és ki is fejtettem a gondolataimat, nem csak egysoros vagy egyszavas válaszokat írok. A helyedben pedig nem megsértődnék, hanem elgondolkoznék azon, hogy tényleg ez lehet-e a probléma. Te magad írod, hogy folyamatosan elhagynak a nők, másokat jobban szeretnek nálad, nem érdeklődnek irántad és ez nem normális. Szerintem ennek ezek az okai, amiket leírtam.
2023. febr. 2. 11:36
 7/14 anonim ***** válasza:
42%

Tán add lejjebb a külsővel szemben támasztott elvárasaidat!

Szívesen

2023. febr. 2. 12:26
 8/14 anonim ***** válasza:
16%

"Mindenem megvan ami kell ugye egy párkapcsolathoz úgymond. Autó, ház, jólfizető állás, edzek, tanulok"

Ööö lehet velem van a baj de itt semmilyen emberi értéket nem fedezek fel ami valóban számitana.

"Szerintem nincs olyan ember akinek igazán tudnék ártani." - Na ez tipikusan az a személyiségtípus férfiban, amit a nők nem találnak szexuális vonzónak.

Oh ertem szóval bunkónak es gátlástalannak kell lennem"

Igen. Féljen tőled de mégis legyen kivétel a "bosszúd" alól. Kell h mindig kattogjon rajta h jól csinálja-e a dolgokat különben bünti lesz, ez a kettős félelem nagyon izgi nekik, mert megalázó mégis izgató.

2023. febr. 2. 12:54
 9/14 anonim ***** válasza:
35%
Túlértékeled magad. Hozzád egy duci nő illik.
2023. febr. 2. 15:30
 10/14 anonim ***** válasza:
63%

#8: "Ööö lehet velem van a baj de itt semmilyen emberi értéket nem fedezek fel ami valóban számitana."

Ilyenkor már jönnek az emberi értékek, mi? Amikor már az említett dolgok ki vannak pipálva. De csak akkor... Amikor nincsenek, akkor a hajadra kenheted az emberi értékeket... Akkor a fent említett dolgok hiányán fogsz elcsúszni.

"Kell h mindig kattogjon rajta h jól csinálja-e a dolgokat különben bünti lesz, ez a kettős félelem nagyon izgi nekik, mert megalázó mégis izgató.

Ez egyrészt csak bizonyos nőtípusoknál működik, másrészt feltételez egy előzetes elég intenzív vonzalmat, ami motiválja a nőt azért, hogy ő is teperjen érted, a figyelmedért.

Harmadrészt még így is kockázatos játék tud lenni, mert mindenkitől van jobb. Bármikor betoppanhat az életébe egy hiánypótló férfi, aki pont azt adja neki, amire akkor szüksége van és te el vagy felejtve. Lehet, hogy miután az az ember dobta vagy nem működött, újra visszatér hozzád, de addig mit csinálsz? Rágod otthon a kefét?

Ezt a "leszarom a nőket" dolgot is akkor lehet hitelesen csinálni, ha háremed van és ténylegesen meg kell a nőknek küzdenie a figyelmedért. Ha csak egy felvett szerep, akkor téged fog szorítani.

Mert egy-két hét nagyon hamar elrepül, ha minden nap más csajjal dugsz és alig bírod összeszervezni a dolgokat és addig ő otthon szomorkodik és te rá sem írsz.

De 1-2 nap is kínkeserves tud lenni, amikor tudod jól, hogy csak ő van, nincs más nő és az elkövetkezendő HÓNAPOKBAN esélyed se nagyon van szexig eljutni egy új nővel és megint ugyanaz az idegőrlő ismerkedés, elkezdeni a bizalmat felépíteni.

2023. febr. 2. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!