Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is ilyen szerencsétlen ?
Őszintén szólva már belefáradtam ebbe a társkereséses hülyeségbe...
Mindenem megvan ami kell ugye egy párkapcsolathoz úgymond. Autó, ház, jólfizető állás, edzek, tanulok még mindig (fejlesztem magam). Szeretek főzni, utazni (főleg erdőket szeretem).
Unalmasnak se tartanám magam. Jóképű vagyok (mások szerint is), van kellő önbizalmam, igyekszek mindenkivel kedves lenni. Szerintem nincs olyan ember akinek igazán tudnék ártani.
Mások sikeresnek mondanak, és valahol én is annak tartom magam, de ennek ellenére tudom hányas a kabát.
Viszont azt veszem észre hogy lányok/nők terén egy csődtömeg vagyok :D
Jöttem már össze könnyűvérű lánnyal, könyvmollyal is, egyetemet végzettel stb.
Mindegyikkel vége lett. Nyílván én is hibás voltam bár nemtudom miben, mert mindig tisztelettel beszélek mindenkivel akivel kontaktust szeretnék teremteni. Az egyik megcsalt, a másim visszament az exéhez (kábítószeres és alkoholista ), a másiknak "idő kell", ami annyit tesz hogy van a képbe egy másik pasi.
Nem tudtam rájuk haragudni mert úgy nem is veszem komolyan, pont azért mert tudom hogy semmi nem tart örökké.
Egyetlen lány volt az életemben akit nagyon szerettem, mikor még fiatal voltam. Ő a szüleivel elköltözött külföldre és vége is lett... sajnos.
Na de a lényeg az, hogy mitől lehetek ilyen szerencsétlen csajok terén ? Állítólag a péniszem is megfelelő szóval ahh nem értem :D
Csajok/Pasik ?
U.i. abszolút nem utálom a nőket, nem vagyok nőgyülölő még mielőtt valakinek ez jönne csak le a mondanivalómból :)
"Nem tudtam rájuk haragudni mert úgy nem is veszem komolyan, pont azért mert tudom hogy semmi nem tart örökké.
Egyetlen lány volt az életemben akit nagyon szerettem, mikor még fiatal voltam. Ő a szüleivel elköltözött külföldre és vége is lett... sajnos."
Ezekből nekem az jön le, hogy volt egy kamaszkori szerelmed, akivel sajnos vége szakadt. Ezt még máig is eszményíted, nem érhet fel hozzá senki.
Mivel az első nagy szerelem eléggé meghatározó tud lenni,
ezért nem is hiszel már az örökké tartó szerelembe.
Aztán amik voltak utánalévő kapcsolatok, írod is, hogy "nem vetted komolyan".
Úgy voltál/vagy vele, hogyha azzal nem jött össze, akit nagyon szerettél, akkor most már, ahogy esik úgy puffan minden mindegy alapon voltál kapcsolatokba, de egyikbe sem voltál szerelmes. Írod, hogy némelyik megcsalt, a másik az alkoholista hapsijához ment vissza.
Vissza menni egy alkoholistához?? Láthatod milyen felfogása, értékrendje volt ezeknek a csajoknak.
Ha esetleg nem így lenne, akkor hagyd figyelmen kívül a hozzászólásom.
Nem sok mindent tudtunk meg rólad. Egy fotó mindenképp segítene, mert ez a bemondásra jóképűség nem túl hihető.
A másik, milyen magas vagy? Dohányzol?
"Jöttem már össze könnyűvérű lánnyal, könyvmollyal is, egyetemet végzettel stb."
Gyakoris volt már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!