Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35 feletti nőként miért a jóval idősebbek és a szerencsétlenek, elhízottak találnak meg?
Régen is ez volt, de most szembetűnőbb.
Én sportos vagyok, nincs szenvedélybetegségem és nem szeretnék nálam 15 évvel idősebbel sem együtt lenni. Aspergeres/ autista vagyok, de nem azt jelenti, hogy alkoholistákkal, akiknek folyton a sör van a kezükben és zugivókkal szeretnék lenni és azt sem, hogy sportos alkattal olyannal kelljen lennem, aki nem látja a micsodáját a nagy hasától. 35 feletti független férfiak többsége ilyen?
Nem kell másnak a vagyona, háza, kocsija sem, nem is tudnék úgy boldog lenni, hogy mástól függjek, de legyen igénye, terve a jövőre. Ne a tévé előtt tespedjen nagy béllel vagy az italért nyúljon szabadidejében. Utcán is egyszerű kutyasétáltatás alkalmával egy nagy darab embernek tetszettem,aki szivarkát szívott és sört ivott. Előtte szintén alkoholistáknak adtam ki az útjukat. Egyiktől szabadulni nem bírtam, aki azóta is a jogosítványt tervezi csinálni, ennek már vagy 7 éve. Másik zugivó volt és engem akart hülyének nézni, amikor piaszaga volt, hogy ő aztán semmit nem ivott. De az egészsége ráment és a munkára fogja, hogy a stressz okozta. Családja se tudja, hogy iszik, nemhogy nekem vallotta volna be..
Nrm vagyok trehány sem, csak pont ezek az emberek és a szülői támogatás hiánya miatt nem tudtam rendes jövőt építeni, amit már 20 éves korom óta szerettem volna. Na meg a betegségem is hátráltat. Ilyen embereket szánt nekem a sors vagy mi ? Inkább maradok egyedül..
35 feletti noknek mar lefott a caffe.
Az a kategoria, akit keresel megkapja a 27 evest is, nem teged fog piszkalgatni.
39F incel
Nem az a baj, hogy külső alapján (is) döntesz, mindenki ezt csinálja. Az is normális, hogy nem tűröd a hazugokat. De ha ilyen stílusban mondod ezt el ismerkedés közben, ahogy a nyitó posztodban leírtad akkor nem hiszem, hogy az a vélemény alakulni ki rólad bennem amit te szeretnél.
Ha számít: 37F (és ha lenézek látom a...nagy lábujjamat)
Ismerkedés alatt nem mondanám ezeket,de már gyűlt bennem. Mindig az ittasok, problémások találtak meg, akik húzni akartam bele a saját nyomorukba. Nem az aj, hogy valakinek van problémája, de ha valakinek csak az van, akkor ott valami baj van. Volt egy barátom, aki akármennyit keresett, soha nem volt pénze és tőlem kéregetett. Vissza adta idővel, de nem vagyok bank. Segítek szívesen, csak ha állandóan kell, az sok. Ezek miatt lett ilyen rossz véleményem.
A nálam idősebbel az volt a probléma, hogy olyan lassú volt,mint aki 80 éves. Tönkre tette magát az ivassal es a legrosszabb, hogy gyógyszerekre is iszik. Van ismerősöm aki 55 éves és nagy különbség van köztük. Van benne élet és nem gondoltam volna, hogy annyi idős.
Nem vagyok egy karót nyelt, szeretek nevetni. Lehet ez a baj. Ebből gondolják, hogy tróger vagyok és hülye is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!