Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondhatnák ilyen esetben egy férfinak?
Szerintem akkor sem történne semmi,ha bejelölnéd...
Ha nem bunkó,úgyis visszajelölne,pláne,ha tetszel is neki.Ez még nem nyomulás kategória,viszont egy apró jel,hogy vevő vagy rá,nyitsz felé.Aztán onnantól vársz,nem kell lerohanni nyilván,ráírni,ilyesmik,fog ő jelezni,ha nyitott feléd.Bár az sem gáz,ha egy idő után valami munkahelyi dolog ürügyén ráírsz.Persze,tudom,van céges telefon meg e-mail,de ez már így bizalmasabb szféra,üzenni neki Messengeren,még egy biztatás részedről...
Mondjuk én is bejelöltem valakit,aki bejön,viszont írni nem írnék neki egyelőre.Ha lenne rá bármilyen átlátszó indokom is,azért megtenném...mi baj lehet?! 😂😂😂Maximum nem vevő rám.Aztán akkor mi történik?Reggel éppúgy felkel a nap!😀😀😀
Ő pedig nem kezdett neked udvarolni.
Kibírta nélküled, és te is megvagy még.
Akkor szerintem titeket nem egymásnak teremtettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!