Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit mondhatnák ilyen esetben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit mondhatnák ilyen esetben egy férfinak?

Figyelt kérdés
van egy távoli kollégám aki nagyon bejön szerintem én is neki de ő ezt nem tudja hogy nekem is bejön szerintem ellenkezőjét gondolja. Viszont már öreg vagyok és nem volt még barátom , és ezért nem merek írni neki hogy majd mit szól ehhez ha elérünk ehhez a kérdéshez egy beszélgetés során
2023. júl. 3. 16:41
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
65%
Nem vagy öreg! Jelöld be, írj rá!
2023. júl. 3. 21:26
 12/30 anonim ***** válasza:
Hajrá!
2023. júl. 4. 07:30
 13/30 A kérdező kommentje:
az a baj hogy ilyne témába félénk vagyok nagyon instán megnéztem a történetét sztem ő nézhette meg a kiemelt képemet faceen ugye ezt nem látom de ennyi volt ez egy hete volt
2023. júl. 5. 18:21
 14/30 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem akkor sem történne semmi,ha bejelölnéd...

Ha nem bunkó,úgyis visszajelölne,pláne,ha tetszel is neki.Ez még nem nyomulás kategória,viszont egy apró jel,hogy vevő vagy rá,nyitsz felé.Aztán onnantól vársz,nem kell lerohanni nyilván,ráírni,ilyesmik,fog ő jelezni,ha nyitott feléd.Bár az sem gáz,ha egy idő után valami munkahelyi dolog ürügyén ráírsz.Persze,tudom,van céges telefon meg e-mail,de ez már így bizalmasabb szféra,üzenni neki Messengeren,még egy biztatás részedről...

Mondjuk én is bejelöltem valakit,aki bejön,viszont írni nem írnék neki egyelőre.Ha lenne rá bármilyen átlátszó indokom is,azért megtenném...mi baj lehet?! 😂😂😂Maximum nem vevő rám.Aztán akkor mi történik?Reggel éppúgy felkel a nap!😀😀😀

2023. júl. 5. 22:35
 15/30 A kérdező kommentje:
egyedülálló van neki írva de ez semmit sem jelent
2023. júl. 6. 10:22
 16/30 A kérdező kommentje:
igazatok van mindenki ezt mondja hogy jelöljem be veszteni való nincs.
2023. júl. 6. 10:23
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
Bejelölted? Mi történt azóta?
2024. febr. 12. 12:16
 18/30 A kérdező kommentje:
nem jelöltem be sajnos
2024. febr. 12. 14:11
 19/30 anonim ***** válasza:
52%

Ő pedig nem kezdett neked udvarolni.

Kibírta nélküled, és te is megvagy még.

Akkor szerintem titeket nem egymásnak teremtettek.

2024. febr. 12. 18:15
 20/30 A kérdező kommentje:
azóta külön szakba kerültünk a karácsonyi partin majdnem odamentem hozzá mosolygott is, de amire rávettem magamat hogy odamegyek szemelöl tévesztettem.
2024. febr. 13. 15:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!