Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Milyen gyakran mondja a párotok, hogy szeret, elég vagy mondhatná többször?
Nem messengeren írja, hanem lehetőleg együtt éltek és mondjuk hányszor heti szinten.
Illetve szükségetek van rá, hogy mondja gyakran, tehát legalább heti 1x? Vagy hogyan álltok ehhez az egészhez?
Úgy vagyok vele, hogy ha ő akarja, akkor kimondja naponta (többször), de nem mutatja ki, akkor az egész nem ér semmit.
Ha pedig egy héten egyszer mondja és nem is fejezi ki, akkor kár rá pazarolni az időt.
Harmadik lehetőség, hogy nem mondja sokszor, de én vagyok a legfontosabb számára, értsd :
törődik velem, beszélget velem, segít, támaszt nyújt, szexuális életünk kielégítő - ez esetben nincs okom panaszra.
Persze, vannak akit zavar, hogy nem gyakran hangzik el a "Szeretlek" szó, viszont nem mindenkinek egyforma a szeretnyelve.
Hetente többször is mondja. Én szinte soha, csak annyit én is.
Nem múlik ezen semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!