Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék közeledni egy fiúhoz, aki tetszik nekem, ám nem ismerem őt, csak többször láttam már; mit mondhatnék neki először?
A gond még az, hogy ő 4 évvel idősebb nálam. Ez jelenthet akadályt? Nagyon szeretném őt megismerni, de nem akarom rögtön kinyilvánítani, hogy tetszik nekem. Lenne közös témánk, ebben biztos vagyok, de nem tudom, hogy kezdhetném el a beszélgetést... Tudnátok valami ötletet, tanácsot adni?
15/l
Veled sehol. -.-"
Normális válaszokat kérek, írhattok saját tapasztalatot is. Köszönöm.
Szerintem kezdd azzal, hogy köszönsz aztán elbeszélgetsz vele az egyik közös témátokról(én a zenét ajánlom, ha ez a közös),amennyiben a srác "vevő rád", ezzel sínen is van egy jó ismerkedés.A korkülönbség meggondolandó, ha ő 19, akkor valószínűleg dolgozik, vagy egyetemre/fősulira jár, ami megnehezíti a dolgokat, illetve ha elmélyülne a kapcsolat(remélem csak akkor) ott lesz a jó öreg szex dilemma, mivel ő már mégiscsak egy 19 éves férfi.Mondjuk én tudom magamról hogy nem szoktam fiatalabb lánnyal kezdeni, sőt korombelivel sem, mivel kicsit idősebbekkel általában sokkal jobban kijövök.De lehet hogy ő nem ilyen.
Sok sikert
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!