Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondhatnám el neki, hogy ennyi volt? Lent
Kínos szituáció. Társkeresőn megismertem egy lányt, én írtam neki. Pár nap múlva válaszolt, és ugyanekkor írt nekem egy másik lány. Ezzel a másik lánnyal nagyon hamar egy hullámhosszra kerültünk. Persze az első lánnyal is nagyon jó beszélgetni, még sem érzem azt, mint ennél a másiknál. Tegnap este már volt is egy randink, és kölcsönösen tetszünk egymásnak..szóval lesz folytatás.
Mit tegyek? Főleg, mivel én írtam neki, most írjam meg, hogy bocs, de közbejött egy másik, és valahogy őt közelebb érzem magamhoz? Olyan ciki. De az is az lenne, ha tovább fűzném.
23/F

csak vele még nem találkoztam, így nehéz lenne erre alapozni. Meg az is biztos, ha nem jön a képbe a másik lány, vele is jól alakul. Csak ez a lány..megbabonázott teljesen.
Szóval elég mondva csinált lenne, a nem érzem azt amit kell, így hogy még nem találkoztunk. Bár valószínű ez lenne a helyes megoldás.

Nem, azt nem akarom..megírom neki, az igazat, azt hogy mikor írt,még aznap írt nekem egy lány, akivel nagyon jól alakulnak a dolgok, és sajnálom tényleg, de nem szeretnék két vasat a tűzbe tartani.
Rosszul fog neki esni, tény, de nem tehetek mást.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!