Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan mondhatnám el neki,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondhatnám el neki, hogy ennyi volt? Lent

Figyelt kérdés

Kínos szituáció. Társkeresőn megismertem egy lányt, én írtam neki. Pár nap múlva válaszolt, és ugyanekkor írt nekem egy másik lány. Ezzel a másik lánnyal nagyon hamar egy hullámhosszra kerültünk. Persze az első lánnyal is nagyon jó beszélgetni, még sem érzem azt, mint ennél a másiknál. Tegnap este már volt is egy randink, és kölcsönösen tetszünk egymásnak..szóval lesz folytatás.

Mit tegyek? Főleg, mivel én írtam neki, most írjam meg, hogy bocs, de közbejött egy másik, és valahogy őt közelebb érzem magamhoz? Olyan ciki. De az is az lenne, ha tovább fűzném.

23/F

2016. márc. 5. 00:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Mondd meg,hogy nem érzed iránta azt amiben reménykedtél,de ne beszélj neki a másik lányról.
2016. márc. 5. 00:34
 2/13 A kérdező kommentje:

csak vele még nem találkoztam, így nehéz lenne erre alapozni. Meg az is biztos, ha nem jön a képbe a másik lány, vele is jól alakul. Csak ez a lány..megbabonázott teljesen.

Szóval elég mondva csinált lenne, a nem érzem azt amit kell, így hogy még nem találkoztunk. Bár valószínű ez lenne a helyes megoldás.

2016. márc. 5. 00:37
 3/13 anonim ***** válasza:
Hát megpróbálkozhatsz mással is,de az nem lenne túl tisztességes.Színlelhetsz olyan tulajdonságokat amiktől tutira kiábrándul belőled a lány.Vallj be durva káros szenvedélyeket amiket ő nem tud majd tolerálni.
2016. márc. 5. 00:44
 4/13 A kérdező kommentje:

Nem, azt nem akarom..megírom neki, az igazat, azt hogy mikor írt,még aznap írt nekem egy lány, akivel nagyon jól alakulnak a dolgok, és sajnálom tényleg, de nem szeretnék két vasat a tűzbe tartani.

Rosszul fog neki esni, tény, de nem tehetek mást.

2016. márc. 5. 00:55
 5/13 anonim ***** válasza:
Jó döntés!
2016. márc. 5. 01:03
 6/13 anonim ***** válasza:
Mi lanyok csipjuk az igazsagot. Mond el neki mi tortent. Megfogja erteni.
2016. márc. 5. 08:50
 7/13 anonim ***** válasza:
Sokkal egyenesebb ha megírod, így csinálod jól!
2016. márc. 5. 09:23
 8/13 anonim ***** válasza:
milyen két vasat? az első csajjal nem is találkoztál még.
2016. márc. 5. 10:31
 9/13 anonim ***** válasza:
Beszélj neki róla. Inkább mond el az igazságot mint hogy hazudj vagy hitegesd. 23/F
2016. márc. 5. 11:58
 10/13 anonim ***** válasza:
Mindenképpen írj neki, és mindenképpen az igazat írd meg neki. Egyrészt a gerincesség, a lovagiasság ezt kívánja meg. Másrészt nem tartozol neki semmivel, hiszen nem történt köztetek semmi eddig. Harmadrészt pedig ő is érezze, hogy mivel napokig nem írt vissza, ezért lemaradt valamiről, ami akár még jó is lehetett volna.
2016. márc. 6. 09:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!