29 hetesek vagyunk. A kisfiam naponta többször, illetve azt mondhatnám, hogy nagyon sokszor nyomja ki magát. Ez nálatok is így van/volt ennyi idősen?
Érzem, ahogy feszít, neki támaszkodik és már dudorodik is a pocakom. Nem épp kellemes. Tudom, hogy az idő előre haladtával kevesebb a helye. Csak érdekelne, hogy nálatok is így van? Ti is ennyire kellemetlennek érzitek?
Ne értsetek félre! Azért ennek ellenére élvezem, hogy itt lakik a pocimban! :)
Igen, tényleg fájdalmas is tud lenni és már szinte kapkodom a levegőt és könyörgöm neki, hogy elég! :)
Amúgy most meg szét akarja rúgni a pocim! Ez is tud fájni! Azért mégis jó ha azt nézem, mert így tudom, hogy jól van. Ha meg nem mocorogna annyit, akkor meg az lenne a baj. :)
Boldog babavárást! És kitartást! :)
Szia
Mi a 36. hétbe vagyunk de rúgások csak nagy ritkán vannak szinte állandóan "tágítja a helyét" már kezdem meg szokni hogy feszíti magát majd rohanás a wc-re
Na hát amikor nagyon feszít, akkor általában nekem is mennem kell pisilni, különben becsorogna. :) Főleg ha még megpiszkálja a hólyagom.
Azért kíváncsi vagyok, milyen lesz a feszítés, fészkelődés később. Vagy ennyire azért ne várjam? :)
Szia!
Nálam ugyanez a helyzet, a kis cuki folyton fészkalódik, kinyomja magát... Én ráteszem a tenyerem és picit nyomom lefelé, persze csak finoman, óvatosan, és így hamar meg tudom vele értetni, hogy az nekem nem jó:) Persze nem mindig sikerül.
28+3heteske
Én 35 hetes vagyok és megnyugtatlak benneteket, később, ha nagyobb lesz ez a feszítés még fájdalmasabb lesz :o))
Én időnként már felszisszenek.
Én is szoktam a kezemmel finoman jelezni, hogy nem jó nekem. Nálunk se mindig jön be. Van hogy csak simogatom. Most is pár perce ezt tettem, erre olyan rugdosásba kezdett. :) Nem tudom melyik a rosszabb, ha feszít vagy rugdos. :)
Szoktam szólni a férjemnek, hogy jöjjön, hogy ne csak az anyját rugdossa a fiam, hanem az apját is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!