Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos ha 32 évesen biológusként és átlagos keresőként totál nyugtalan vagyok (persze mondhatnánk, hogy inkább örüljek) ha a barátnőm orvosin most végez, és ha kikerül, szinte másfélszer annyit fog keresni mint én (most emelik nekik)?
2020. okt. 4. 11:30
1/15 anonim válasza:
Én örülnék, a barátnőm sikerének, de hát ugye nem vagyunk egyformák. Ha téged nyugtalanséggal tölt el, hogy a barátnődnek javul a helyzete, akkor valami nem stimmel abban a kapcsolatban.
2/15 A kérdező kommentje:
Csak annyi sok rémhírt hallani, ha a nő többet keres...
2020. okt. 4. 11:47
3/15 anonim válasza:
engem zavarna, mert nyilván az ő pénzéből előbb vesztek házat, kocsit miegymást és az első adandó nagy veszekedésnél az lesz hogy "húzzál a lakásomból és add vissza a kocsimat is". Az a jó ha nagyjából egyenlően beleadva építgetitek fel az életeteket, nem hiszem hogy a barátnőd lemond arról hogy miattad ne éljetek jobb és nagyobb házban vagy ne menjetek nyaralni. Amúgy ketten hasonló érdeklődésűek vagytok, szóval lehet hogy nagyon jó kapcsolatotok van és ez nem lesz akadály. Az fontos hogy tisztelje a döntésedet, de ez csak akkor lesz így, ha adöntéseid helyesek. Ha folyton életképtelen vagy és hülyeségeket csinálsz, rossz döntéseket hozol anyagilag, vagy csak egy sima tapétázás során és állandóan hibázol, nem foglalkozol a gyerekkel és menekülsz otthonról, nem segítesz neki otthon stb. nem fog felnézni rá. Ha pedig még neked áll fejebb elvárásokat támasztani, mert te vagy a férfi otthon, könnyen érezheti úgy hogy mire fel keménykedsz és játszod itt a ház urát, még pénzed sincs annyi.
4/15 anonim válasza:
Orvosin kb 100 ponttal magasabb a ponthatár mint Biológia szakon.
5/15 anonim válasza:
"2/4 A kérdező kommentje: Csak annyi sok rémhírt hallani, ha a nő többet keres..." Meg arrol is hallani, hogy nem becsülnek semmire a lányok ha nincs legalább 20cm-es a facod!
6/15 anonim válasza:
Vedd úgy ez egy jó próbatétele a kapcsolatotoknak, de ne aggódj. Legalább most elválik tényleg szeret-e a barátnőd.
7/15 anonim válasza:
egy orvos feleség melett amúgyis garantálható volt, hogy te leszel otthon a háztartásbeli. Most már egészen biztos:-DDDD
8/15 anonim válasza:
#2:
Igen, sokszor hallani, hogy a pasit frusztrálja, ezért elkezdi ekézni a csajt. Te is már most kezded. Saját magadnak csinálod a problémát.
9/15 anonim válasza:
Én is többet keresek a páromnál, mostmár férjemnél évek óta. Sosem volt ezzel egyikünknek sem problémája.
Még előtte együtt voltam egy pasassal, az viszont állandóan szívta a vérem. El is menekültem inkább. Az őrületbe kergetett.
10/15 anonim válasza:
A 1,5-szer annyi azt jelenti, hogy 250%-át fogja keresni. Rosszul fogalmaztál, gondolom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!