Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos ha 32 évesen biológusként és átlagos keresőként totál nyugtalan vagyok (persze mondhatnánk, hogy inkább örüljek) ha a barátnőm orvosin most végez, és ha kikerül, szinte másfélszer annyit fog keresni mint én (most emelik nekik)?
2020. okt. 4. 11:30
11/15 anonim válasza:
Miért nem örülsz a barátnőd sikerének?
Eddig is leléphetett volna valakivel az egyetemről, vagy akár egy végzett orvossal a gyakorlati helyről, ha úgy nézzük. Mégsem tette.
12/15 anonim válasza:
Hogyhogy neked nem lesz jobb? Miért nem tudsz jobb állást keresni? Inkább ez a hozzáállás a zavaró.
13/15 A kérdező kommentje:
Hagyjuk, próbáltam váltani, de nem engem vettek fel, hanem a rokont, az ismerőst. Most meg a vírus miatt egyáltalán nincs előrelépés ebben (sem, mint sok másikban sem).
2020. okt. 4. 17:07
14/15 anonim válasza:
Én 2x annyit keresek, mint a férjem, senkit nem érdekel. És nem, nem vágtam még soha a fejéhez, hogy az én pénzemből van ezmegaz, a büdös életben nem kerül elő ez a téma. Minden pénzt közösen kezelünk, úgy gondolkodunk, hogy mennyi pénzÜNK van, nincs enyém meg tied. Így sosem okozott ez gondot, ugyanolyan természetességgel költ bármire, mint én. Ha normálisan kezelitek, ez nem gond, de nálad már most látszik, hogy ez határozza meg a micsodás méretét, úgyhogy nálatok lesznek problémák, és nem a barátnőd miatt.
15/15 anonim válasza:
Jó, ez a hír valószínűleg annyira igaz, mint a tanárok kezdő bére, amit már 15 éve hallunk, hogy milyen magas meg mennyit emeltek...
"ha a barátnőm orvosin most végez, és ha kikerül, szinte másfélszer annyit fog keresni mint én"
Megsúgom, gyakorlatban nem akkor fog jobban keresni, mint te, mikor kikerül, hanem ha olyan területen lesz szakvizsgája, amivel magánrendelőt nyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!