Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tartják súlyosabbnak a nők egy elkeseredett, magányos, párkeresési problémákkal való férfitól érkező fogdosást, mint azt hogy egy nő csontját töri egy férfinak?
Vagy akár fellökésről is beszélnek ami során beverheti a fejét úgy is hogy életét veszti.
A civilizáltsággal és joggal ne gyertek mert az önvédelemnek a jog szerint is arányosnak kell lenni. Ha egy férfi 5 másodpercig simogatta a feneket és te válaszul kitörted a kezét akkor téged hurcolnak meg a 8 napon túl gyógyuló sérülés miatt a férfinak viszont esélye nincs börtönbe kerülnie egy fenéksimogatásért.
Ha jelentitek és töröltetitek a kérdést az nem fair mert amit mondok az jogilag megállja a helyét. Egyszerűen így vannak a szabályok.
Normális válaszokat és párbeszédet szeretnék.
68
Szexuális zaklatás 1-5 év szabadságvesztéssel büntethető. Majd ott elgondolkozol, miközben lehajolsz a szappanért.
Egyébként nem is rossz ötlet.
Emberünk ki van éhezve a szexre. A börtönben meg van napi 3 szex. Teljesen jó.
"Szexuális zaklatás 1-5 év szabadságvesztéssel büntethető."
...lenne, ha nem lennének megtelve a magyar börtönök.
Amúgy egy kérdés: hogy lehetséges hogy én vagy a kérdező nem vagyunk még dutyiban?
"pár éve még a magyar rendőrség is áldozathibáztató promóciós anyagot adott ki a témáról, olyan szinten nem hajlandóak tudomásul venni a problémát."
Erről beszéltem én is
A kultura mást diktál, hogy mit azt a rendőrség is megmutatta abban a reklámban
76, igen, de ez nem azt jelenti, hogy ez helyes bármilyen szempontból.
Olyan mint a gyerekverés. Az is bnne van a kultúrában, aztán még az is belátja, hogy rossz, aki cisnálja.. Érdektelenség van annak ellenére, hogy még törvénybe is van iktatva, hogy büntetendő.
De szerencsére az újabb generációk egyre inkáb bébrednek és kezdik perifériára szorítani az öregeket akik úgy vannak vele, hogy "persze, élvezi az".
"76, igen, de ez nem azt jelenti, hogy ez helyes bármilyen szempontból."
Hogy helyes lenne azt szerintem senki nem mondta
Erről vita sem folyik
79#
Én is ezt javasoltam már korábban jópárszor itt
Pedig én is incel vagyok, pont ezért. Azt amit nem tud használni az ember azt bűn meghagyni neki, igazából csak kínzás.
De jó volna ha tényleg megvalósítanátok ne csak a szátok járna meg az ujjatok a telefonon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!