Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért tartják súlyosabbnak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tartják súlyosabbnak a nők egy elkeseredett, magányos, párkeresési problémákkal való férfitól érkező fogdosást, mint azt hogy egy nő csontját töri egy férfinak?

Figyelt kérdés

Vagy akár fellökésről is beszélnek ami során beverheti a fejét úgy is hogy életét veszti.

A civilizáltsággal és joggal ne gyertek mert az önvédelemnek a jog szerint is arányosnak kell lenni. Ha egy férfi 5 másodpercig simogatta a feneket és te válaszul kitörted a kezét akkor téged hurcolnak meg a 8 napon túl gyógyuló sérülés miatt a férfinak viszont esélye nincs börtönbe kerülnie egy fenéksimogatásért.

Ha jelentitek és töröltetitek a kérdést az nem fair mert amit mondok az jogilag megállja a helyét. Egyszerűen így vannak a szabályok.

Normális válaszokat és párbeszédet szeretnék.

2023. jún. 29. 14:45
 71/108 anonim ***** válasza:
95%

68

Szexuális zaklatás 1-5 év szabadságvesztéssel büntethető. Majd ott elgondolkozol, miközben lehajolsz a szappanért.

2023. jún. 29. 21:49
 72/108 anonim ***** válasza:
92%

Egyébként nem is rossz ötlet.

Emberünk ki van éhezve a szexre. A börtönben meg van napi 3 szex. Teljesen jó.

2023. jún. 29. 23:32
 73/108 anonim ***** válasza:
1%

"Szexuális zaklatás 1-5 év szabadságvesztéssel büntethető."

...lenne, ha nem lennének megtelve a magyar börtönök.

Amúgy egy kérdés: hogy lehetséges hogy én vagy a kérdező nem vagyunk még dutyiban?

2023. jún. 30. 07:16
 74/108 anonim ***** válasza:
91%
73, úgy, hogy pár éve még a magyar rendőrség is áldozathibáztató promóciós anyagot adott ki a témáról, olyan szinten nem hajlandóak tudomásul venni a problémát.
2023. jún. 30. 07:41
 75/108 anonim ***** válasza:
93%
A morális részt kivesézték. De: Ezt úgy írod, mintha olyan könnyű lenne csontot törni és minden nap a zaklatók sorra jutnának az sbo-ra 😅. Egy alkarcsont töréséhez is hatalmas erő (és nem mellesleg technika) kell. Max egy orr, de az sem törik olyan könnyen, attól hogy esetleg vérzik még nem tört. A fellökések nagyrésze is maximum egy fenékre esést okoz, mert ösztönösen hárítja az ember az esést és hátracsapja a kezeit. Ha be is veri a fejét hamarabb lesz agyrázkódása, mint koponyatörése, pláne halálos.
2023. jún. 30. 07:42
 76/108 anonim ***** válasza:
1%

"pár éve még a magyar rendőrség is áldozathibáztató promóciós anyagot adott ki a témáról, olyan szinten nem hajlandóak tudomásul venni a problémát."

Erről beszéltem én is

A kultura mást diktál, hogy mit azt a rendőrség is megmutatta abban a reklámban

2023. jún. 30. 07:47
 77/108 anonim ***** válasza:
93%

76, igen, de ez nem azt jelenti, hogy ez helyes bármilyen szempontból.

Olyan mint a gyerekverés. Az is bnne van a kultúrában, aztán még az is belátja, hogy rossz, aki cisnálja.. Érdektelenség van annak ellenére, hogy még törvénybe is van iktatva, hogy büntetendő.

De szerencsére az újabb generációk egyre inkáb bébrednek és kezdik perifériára szorítani az öregeket akik úgy vannak vele, hogy "persze, élvezi az".

2023. jún. 30. 07:52
 78/108 anonim ***** válasza:
3%

"76, igen, de ez nem azt jelenti, hogy ez helyes bármilyen szempontból."

Hogy helyes lenne azt szerintem senki nem mondta

Erről vita sem folyik

2023. jún. 30. 08:11
 79/108 anonim ***** válasza:
91%
A kérdés és az incelek válaszai igazolják azt a felvetésemet, hogy nem lenne hülyeség (sőt, a társadalomra nézve kifejezetten hasznosnak bizonyulna) az incelek kötelező kémiai kasztrálása. Ha nincs nemi vágyuk, mert kiöljük belőlük, akkor nem zaklatnának senkit szexuálisan.🤔
2023. jún. 30. 09:38
 80/108 anonim ***** válasza:
13%

79#

Én is ezt javasoltam már korábban jópárszor itt

Pedig én is incel vagyok, pont ezért. Azt amit nem tud használni az ember azt bűn meghagyni neki, igazából csak kínzás.

De jó volna ha tényleg megvalósítanátok ne csak a szátok járna meg az ujjatok a telefonon!

2023. jún. 30. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!