Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért tartják súlyosabbnak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tartják súlyosabbnak a nők egy elkeseredett, magányos, párkeresési problémákkal való férfitól érkező fogdosást, mint azt hogy egy nő csontját töri egy férfinak?

Figyelt kérdés

Vagy akár fellökésről is beszélnek ami során beverheti a fejét úgy is hogy életét veszti.

A civilizáltsággal és joggal ne gyertek mert az önvédelemnek a jog szerint is arányosnak kell lenni. Ha egy férfi 5 másodpercig simogatta a feneket és te válaszul kitörted a kezét akkor téged hurcolnak meg a 8 napon túl gyógyuló sérülés miatt a férfinak viszont esélye nincs börtönbe kerülnie egy fenéksimogatásért.

Ha jelentitek és töröltetitek a kérdést az nem fair mert amit mondok az jogilag megállja a helyét. Egyszerűen így vannak a szabályok.

Normális válaszokat és párbeszédet szeretnék.

2023. jún. 29. 14:45
 61/108 anonim ***** válasza:
100%
nálam mindig van gázspray, ajánlom másoknak is
2023. jún. 29. 18:11
 62/108 anonim ***** válasza:
95%
Mélyen restellem, de pont teszek rá, hogy lesz-e bibije szegény magányos pasinak, ha valaki visszakézből lever neki egyet szexuális zaklatásért.
2023. jún. 29. 18:17
 63/108 anonim ***** válasza:
1%

"Esetleg kulturáltan?"

Pontosan ezt mondom én is, csak kuturáltan lehet

Dehát ugye a zaklatás a kulturánk része, ezért olyan népszerű

Ez a kulturális norma

2023. jún. 29. 18:19
 64/108 anonim ***** válasza:
94%

Nem, nem ez a norma. A kultúrának pedig azért "része", mert egyesek nem képesek leállni vele.

Az, hogy valakivel randizom, csókolózom, és akkor elkezd vándorolni a keze, amitől én felizgulok, nem zaklatás. Az viszont, hogy egy idegen alám nyúl a villamoson, az igen. Nagyon furcsán érzem magam azért, hogy ezt magyaráznom kell, mert létezik olyan egysejtű, aki ezt nem érti.

2023. jún. 29. 18:22
 65/108 anonim ***** válasza:
94%
63, megdughatlak? Bár.. végülis szerinted nem kell kérdezni, anélkül is megtehetem, ha kedvem szottyan rá. Szóval gyere, pucsíts.
2023. jún. 29. 18:22
 66/108 anonim ***** válasza:
22%
Pont kérni akartam 65#
2023. jún. 29. 18:27
 67/108 anonim ***** válasza:
92%

63

Nem, nem ez a norma.

2023. jún. 29. 20:06
 68/108 anonim ***** válasza:
1%

67#

Csak szeretnétek hogy ne ez legyen a norma. Én is szeretném, de mégis ez van. Bár a jó oldala hogy a feminista kultura nem lehetetleníti el teljesen a férfiak életét itthon, legalább ennyi

2023. jún. 29. 20:39
 69/108 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem a te problémád nem a nők meg a feministák, hanem a nő apja, pasija, vagy testvére aki laposra ver. Csak nekik még nyígni sem mersz.
2023. jún. 29. 21:07
 70/108 anonim ***** válasza:
1%
Miért foglalkoznék a nők akárkijével amikor a nőkkel sem foglalkozom?
2023. jún. 29. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!