Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tartják súlyosabbnak a nők egy elkeseredett, magányos, párkeresési problémákkal való férfitól érkező fogdosást, mint azt hogy egy nő csontját töri egy férfinak?
Vagy akár fellökésről is beszélnek ami során beverheti a fejét úgy is hogy életét veszti.
A civilizáltsággal és joggal ne gyertek mert az önvédelemnek a jog szerint is arányosnak kell lenni. Ha egy férfi 5 másodpercig simogatta a feneket és te válaszul kitörted a kezét akkor téged hurcolnak meg a 8 napon túl gyógyuló sérülés miatt a férfinak viszont esélye nincs börtönbe kerülnie egy fenéksimogatásért.
Ha jelentitek és töröltetitek a kérdést az nem fair mert amit mondok az jogilag megállja a helyét. Egyszerűen így vannak a szabályok.
Normális válaszokat és párbeszédet szeretnék.
"Az utcai zaklatást pedig elég durva az "élő ismerkedés nehézségei" című témába sorolni. :D"
Ezt egy elég ütős viccnek szántam, és persze be is jött:)
Mondom, nekem mit tanítottak, ami egyszer már NAGYON jól jött:
Mikor a borzalom környékemen megyek át egyedül, szuper "karmokat" tudok csinálni a kulcscsomómból (egy-egy kulcs minden ujj közé). Eleve így fogom a kulcsokat a zsebemben, pillanat alatt arcon lehet vele vágni valakit, aki nyilván nem számít gyors reakcióra. Sajnos volt már rá szükségem, kérdezd meg, hogy érdekel-e, hogy lett-e baja tőle (nem tudom, lett-e, mert arra használtam a pár másodperc előnyt, hogy elfussak). Ajánlom mindenkinek.
52
Én is szoktam ezt alkalmazni, mindig be van készítve! :)
Tudom 53# hogy ezzel áltatjátok magatokat, mert kell a tiszta ellenségkép
Véletlenül sem szeretném megbolygatni drága világnézetedet
Azért írtam arról hogy ez a kérdés az incelek élő ismerkedésének nehézségeiről szól
De a fenéket is, hát akkor hogy ismerkedjen így az incelfia?
akarom mondani emberfia?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!