Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért tartják súlyosabbnak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tartják súlyosabbnak a nők egy elkeseredett, magányos, párkeresési problémákkal való férfitól érkező fogdosást, mint azt hogy egy nő csontját töri egy férfinak?

Figyelt kérdés

Vagy akár fellökésről is beszélnek ami során beverheti a fejét úgy is hogy életét veszti.

A civilizáltsággal és joggal ne gyertek mert az önvédelemnek a jog szerint is arányosnak kell lenni. Ha egy férfi 5 másodpercig simogatta a feneket és te válaszul kitörted a kezét akkor téged hurcolnak meg a 8 napon túl gyógyuló sérülés miatt a férfinak viszont esélye nincs börtönbe kerülnie egy fenéksimogatásért.

Ha jelentitek és töröltetitek a kérdést az nem fair mert amit mondok az jogilag megállja a helyét. Egyszerűen így vannak a szabályok.

Normális válaszokat és párbeszédet szeretnék.

2023. jún. 29. 14:45
 51/108 anonim ***** válasza:
15%

"Az utcai zaklatást pedig elég durva az "élő ismerkedés nehézségei" című témába sorolni. :D"

Ezt egy elég ütős viccnek szántam, és persze be is jött:)

2023. jún. 29. 18:01
 52/108 anonim ***** válasza:
93%

Mondom, nekem mit tanítottak, ami egyszer már NAGYON jól jött:

Mikor a borzalom környékemen megyek át egyedül, szuper "karmokat" tudok csinálni a kulcscsomómból (egy-egy kulcs minden ujj közé). Eleve így fogom a kulcsokat a zsebemben, pillanat alatt arcon lehet vele vágni valakit, aki nyilván nem számít gyors reakcióra. Sajnos volt már rá szükségem, kérdezd meg, hogy érdekel-e, hogy lett-e baja tőle (nem tudom, lett-e, mert arra használtam a pár másodperc előnyt, hogy elfussak). Ajánlom mindenkinek.

2023. jún. 29. 18:01
 53/108 anonim ***** válasza:
94%
Az incelek és az utcai zaklató ge_cik között (akik meg vannak róla győződve, hogy ezzel ő jogos sérelmet torol meg és ez neki jár, nem nagy dolog) szerintem elég jelentős átfedés van.
2023. jún. 29. 18:02
 54/108 anonim ***** válasza:
92%

52

Én is szoktam ezt alkalmazni, mindig be van készítve! :)

2023. jún. 29. 18:03
 55/108 anonim ***** válasza:
1%

Tudom 53# hogy ezzel áltatjátok magatokat, mert kell a tiszta ellenségkép

Véletlenül sem szeretném megbolygatni drága világnézetedet

Azért írtam arról hogy ez a kérdés az incelek élő ismerkedésének nehézségeiről szól

2023. jún. 29. 18:05
 56/108 anonim ***** válasza:
93%
Egy kitört csukló gyógyulási ideje pont kényelmesen elég arra, hogy jól átgondold, szeretnél-e a továbbiakban is szexuálisan zaklatni másokat 🤗
2023. jún. 29. 18:06
 57/108 anonim ***** válasza:
92%
Nem, nem incelek élő ismerkedési nehézségeiről szól a kérdés. Az nem ismerkedés, hogy letaperolnak valakit, és kapnak érte egy törött csuklót vagy állkapcsot cserébe.
2023. jún. 29. 18:08
 58/108 anonim ***** válasza:
19%

De a fenéket is, hát akkor hogy ismerkedjen így az incelfia?

akarom mondani emberfia?

2023. jún. 29. 18:09
 59/108 anonim ***** válasza:
90%
Esetleg kulturáltan?
2023. jún. 29. 18:10
 60/108 anonim ***** válasza:
93%
50, láthatóan lövésed sincs a nőkről, ezért nem sikerült párt találnod.
2023. jún. 29. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!