Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tartják súlyosabbnak a nők egy elkeseredett, magányos, párkeresési problémákkal való férfitól érkező fogdosást, mint azt hogy egy nő csontját töri egy férfinak?
Vagy akár fellökésről is beszélnek ami során beverheti a fejét úgy is hogy életét veszti.
A civilizáltsággal és joggal ne gyertek mert az önvédelemnek a jog szerint is arányosnak kell lenni. Ha egy férfi 5 másodpercig simogatta a feneket és te válaszul kitörted a kezét akkor téged hurcolnak meg a 8 napon túl gyógyuló sérülés miatt a férfinak viszont esélye nincs börtönbe kerülnie egy fenéksimogatásért.
Ha jelentitek és töröltetitek a kérdést az nem fair mert amit mondok az jogilag megállja a helyét. Egyszerűen így vannak a szabályok.
Normális válaszokat és párbeszédet szeretnék.
Ezek nem törnék el senki karját, arra amúgy sem lennének képesek fizikai felépítésüknél fogva.
Ahhoz nagyon satnya férfinek kéne lenni az embernek hogy egy közönséges nő csak úgy eltörje a karját. Vannak kivételek nőknél is de az feltűnő és olyanokra nem mozdul rá így ép ízlésű férfi (nőietlen és persze félelmet kelt a férfiban ha ő maga nem túl kigyúrt)
Ezek ebben az esetben valószínűleg megkérné a srácokat a környéken hogy aki előbb megmarkolta az markolja meg mégegyszer
Ez a jellemző reakció
Jogi értelemben is adtam választ. A szexuális erőszak bűncselekmény, 2-8 év, minősített esetben max 20 év. Idegenek fogdosása akaratuk ellenére pont az.
A jogos önvédelem akkor SE büntethető, ha a fizikai támadást elhárítva súlyos, netán halálos sérülést okoz valaki. Ha fizikailag rádtámad (szexuális erőszak, fogdosás) akkor teljesen arányos védekezés, ha tökön rúgod és fellököd. Akkor is, ha a támadó szerencsétlenül esik, és belehal.
Ennyi. Feketén fehéren le van írva a Btk-ban.
Aki szerint ez nem oké, az gyűjtsön aláírást és nyújtsa be a törvénymódosítást, hogy az idegen nők fogdosása innentől ne legyen büntetendő. Biztosan sokan aláírják. Vagy nem.
"A nem jóképű férfiakat pedig megalázzák,elutasítják, ignorálják, bántalmazzák, magányba süllyesztik egy életre és mindezt azzal indokolják hogy ők sajnos csak a férfiak egy elenyésző %ához képesek vonzódni."
Nem, a nők nem vonzódnak minden chad-hez (vagy minek hívogatod őket), hanem mondjuk vonzódnak 1 valakihez, a párjukhoz aki éppen lehet jóképű. A többi jóképű ha megfogdossa, ugyanúgy leütik, mint téged, aki nem vagy jóképű szerinted. Kivéve azok a nők akik nincsenek párkapcsolatban, ők elképzelhető hogy örülnek ha egy neki tetsző random átkarolja, bár szerintem még ez is béna, van szája tud beszélni.
Mondjuk kb a nők fele párkapcsolatban van és 1 emberhz vonzódik. Esetleg lennél olyan szíves figyelembe venni azokat akik monogámok? Vagy ezt mivel fogod indokolni, ha nem?
Jézusom... aki ilyeneket ír, mint a kérdező vagy a 31es, az remélem fennhangon hangoztatja, hogy ő kedves, odaadó, figyelmes férfi és csak a külseje miatt nem kell a nőknek....
..miközben a szexuális bántalmazást propagálja...
20) ez meredek lesz, légy erős: ha ahhoz lenne kedvem, ahhoz is minden jogom meglenne, hogy a Föld minden beleegyezésre képes pasiját leszopjam, egyedül téged kihagyva. Semmi morális- vagy jogalapod nem lenne ezért fogdosni, vagy más módon zaklatni arra hivatkozva, hogy úgyis lotyó vagyok.
Szóval ez az érvelésed valami elképesztően gáz. De nekem aztán mindegy, hogy szomorítod magad, amíg távol maradsz a nőktől, akik nem kíváncsiak rád.
Azt te csak hiszed! Egy tetszőlegesen választott harcművészeti edzésre egyszer ugorj le! Látszik, hogy sose voltál. Vékony, kellemesen formás csajok lesznek, akik tudnak olyat ütni vagy rúgni, hogy a fejed leszakad.
Másrészt ha egy dagadt disznót sikerült fellökni, elröri az a karját magának, miközben ráesik.
A kevésbé tökös csajoknak továbbra is tanácsos hangosan segítségért kiabálni. Egy kis szerencsével többen is odalépnek. Aztán lehet a nő védelmére kelő, tökös férfiaknak ugrálni, hogy ki kinek milyét fogja eltörni. Utána meg ezt az okoskodást előadhatod a bírnónőnek a védőbeszédedben. Megkapod a minimum 2 éved. Aztán a Lakatos Armandó Kevinnek lehet okoskodni, hogy mennyire szereted az anált és az orált.
Mégis pontosan mivel propagáltam az erőszakot kedves 34#?
Azzal hogy kimondtam hogy jóeséllyel nem lenne belőle erőszak?
31# voltam
Hát nemtom, én 13 évesen vágtam már tökön úgy istenesen egy vén barmot az esernyőmmel, ahogy anyukám tanította, mikor a tömött villamoson elkezdte fogdosni a fenekemet. Nekiállt jajgatni és balhézni, vagy tízen hajították le a következő megállóban.
Sajnálom, ha ez neked fáj, de bizony a mostani és következő fiatal generációk már rohadtul nem fogják eltűrni azt a mindennapos zaklatást, ami pár évtizede még alap volt és meg kellett szeppenni meg aRáNyOsAn reagálni 😂
A mai napig remélem, hogy a tata hetekig fájlalta a tökeit.
Jól tetted 38#!
De nem ez az általános
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!