Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Nektek kizáró ok ha egy férfi muszlim?
Altalaban az ellenkezoje igaz, amit a nyugati media mond.
39F incel
"az igazi iszlám nem kezeli alárendeltként a nőket. Ez egy téves gondolat, ami érthető, hiszen a tévében, hírekben ezt látjuk, ezt mondják."
Az iszlám szent könyve és alapja tudtommal a Korán. Abban pedig ilyeneket olvasunk:
A férfi a nőhöz képest felsőbbrendű. (Korán 2:228, 4:34)
Ha egy férfi attól tart, hogy feleségében lázadás van, először intse meg. Ha ez nem használ, joga van arra, hogy szexuálisan se közelítsen hozzá. Ha ez sem válik be, megverheti. (Korán 4:34)
Két nő tanúvallomása egy férfi tanúvallomásával ér fel. (Korán 2:282)
Egy férfi négy nőt vehet feleségül (egyes szövegek szerint kilencet, mások szerint bármennyit), és korlátlan számú rabszolgalánnyal létesíthet szexuális kapcsolatot. (Korán 4:3)
És akkor a Hadithokat és egyéb iszlám irodalmat még nem is idéztem. Kössz, nekem nem kell ilyen kultúrából férj, de aki bevállalja, annak egészségére.
12.
Az eredeti Bibliában pedig parancsba van adva, hogy időnként ökröt kell áldozni az Istennek meg eladhatod a gyerekeidet rabszolgáknak, ha ínséges idők vannak.
Egyébként én azt nem értem, hogy szidjátok össze vissza az iszlámot, de közben ugyanazt csináljátok, nem? Csaljátok a nőket, veritek őket, bunkók vagytok vele, lekezelitek. Ugyanaz megy itt, mint amit Ti példaként hoztok fel az iszlámból. Tiszelet a kivételnek. De nem, basszus? Ugyanúgy, ahogy itt is vannak normális emberek és nem normálisak, ott is.
Míg ott törvényesen elveheted a negyedik nőt és szexelsz vele, itt a csajod háta mögött teszed meg. Akkor meg nem mindegy?
Kár.
Mármint nem az, hogy kizáró ok az itteni nőknek (szerintem nem vesztek az égvilágon semmit sem), hanem az hogy mennyire félre van informálva a többség.
De Magyarországot ismerve nem csodálkozom. Ott még azt sem tudták mi az a Trianon. Egy csomószor amikor ott jártam akkor kb ilyen jellegű párbeszédek voltak:
- Honnan jössz? Hallom nem pesti vagy.
- Vajdasági vagyok.
- Az hol van? Akkor te most román vagy? Ahhoz képest szépen megtanultál magyarul.
Na most, egy ilyen országban ahol a saját történelmüket sem ismerik, mégis mit várhatok?
Kérdező, én muszlim vagyok, ahogy a férjem is.
Azt tanácsolom, hogy ne Magyarországon keress párt. Ott a legtöbben max azt látják, ami a médiában megy. Így az alapján ítélkeznek.
"szerintem nem vesztek az égvilágon semmit sem"
Akkor a kérdésed nem is lényeges.
"ahol a saját történelmüket sem ismerik"
És még mi vagyunk előítéletesek.🤣🤣🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!