Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egyenjogúság, egyenrangúság van, akkor első randin miért a férfinek kell fizetnie a számlát, miért nem felezik?
Voltam egy randim asanti végén mondtam hogy felezzük a számlát ha nő csak csodálkozott és nézett de persze kifizette a felét ,az egy dolog hogy utána már nem keresett de nem is érdekel tessz egy szívességet...
Nem értem ezt az egészet, egyenjogúság van.. A munkahelyen azért küzdenek hogy a férfi ugyanazért a munkakörére ne kapjon több fizetést, akkor itt is legyen nagy a szájuk a nőknek.. Oké fizessen férfi első randin ,de akkor egy férfi kapjon több fizetést a munkahelyen, mint a régi szép időkben
De valaki magyarázza már meg, hogy hol itt a gond? Én nőként elvárom, hogy a férfi fizessen, mindenhol! De ez senkinek nem kötelező!!! Senkinek nincs pisztoly tartva a fejéhez. Ha te nem így gondolod, nem baj, majd randizok az ezer másikkal, aki úriember, és fizet! De NEKED nem közelező
🤦♀️
42# az a gond hogy te elvárod. Mert milyen jogon várod el, amikor neked is van fizetésed?Miért várod el akkor a férfitől egyedül hogy fizessen?
Vagy miért nem vagy úrinő és fizetsz te?
Ez a fajta hozzáállás, kizsákmányolása a férfiaknak meg rejtett prostitució.
43
Na még egyszer! Megteheted, hogy nem fizetsz, és én is megtehetem, hogy nem veled megyek randizni, hanem az ezer másikkal, aki nem sajnál tőlem semmit
44#
De mi a válaszod arra hogy te miért várod el? Ezt értem hogy megteheted, de miért döntöttél úgy, hogy neked ez elvárás hogy a férfi fizessen?
45
Mert megtehetem! Akkor miért ne várnám el? Én ettől (is) érzem magamat nőnek! Ahogy te is megteheted, hogy elvársz dolgokat avagy nem. Még mindig nem értem, hol itt a gond? Akkor randizz olyan nővel, aki nem várja el
48#
Na ez már így jobban érthető. De így meg akkor önző vagy, mert a párkapcsolat két emberről szól. És itt meg csak arról van szó hogy én én én nőnek akarom érezni magam.
Abba nem gondolsz bele hogy a potenciális leendő párodat hátrányos helyzetbe hozod anyagilag a saját javadra a kis önző érdekeidért?
Vagy saját magadat pro..sti..tuálod, hogy fizetést vársz el a randin?
Hogy saját magadat a leendő párod fölé helyezed azzal, hogy azt mondod, hogy neked fizetni kell a fogyasztásodat vagy nincs randi?
Szívesen meghívok valakit valamire saját akaratomból. Na de ha ez elvárás, akkor az már kényszer és zsarolás.
Kb ez olyan, hogy most a randit és a férfit helyettesítsd be egy barátnődre és egy baráti találkozóra. Mit szólnál hozzá ha a barátnőd akkor érezné magát jó barátodnak, ha meghívod és ezt elvárásként közölné veled. Ügye hogy képenröhögnéd. Na amit te csinálsz az is ugyanaz.
49
Egyrészt, már nem érint a randizós nyavalya, mert vőlegényem van, (immaron fél éve) de olyannal nem allok(tam) le soha, akinek vannak anyagi problémái, és barmiféle számottevő pénzkiesest okoz a randizás költsége! ..(normális nő legalábbis, csak biztonságos, jó egzisztenciával rendelkező ferfivel kezd.)
Másreszt:
●Vagy saját magadat pro..sti..tuálod, hogy fizetést vársz el a randin?
Hogy saját magadat a leendő párod fölé helyezed azzal, hogy azt mondod, hogy neked fizetni kell a fogyasztásodat vagy nincs randi?●
- Na most akkor alá, vagy fölé rendelem magamat? 😂 döntsd már el!
Nem, nem érzem igy, MERT NEM KÖTELEZEM ŐT RÁ!!!! szabad akaratából fizet! Nem tartok pisztolyt a fejéhez!
"Szívesen meghívok valakit valamire saját akaratomból. Na de ha ez elvárás, akkor az már kényszer és zsarolás."
- Az jó, mert normális nő, csak ilyen férfival áll le! Szóval megint nem tudom hol a baj! Csak olyan férfi jöhet szóba, aki önszántából teszi!
Zsarolás???? 🤣🤣🤣 Nem tartok pisztolyt a fejéhez még mindig! Ismét: mert látom nem megy! NEM KÖTELEZŐ FIZETNED, viszont a nőnek sem kötelező veled randiznia, azt várunk el, amit akarunk! Ahogy te is.
" Mit szólnál hozzá ha a barátnőd akkor érezné magát jó barátodnak, ha meghívod és ezt elvárásként közölné veled. Ügye hogy képenröhögnéd. Na amit te csinálsz az is ugyanaz."
- Nem ugyanaz! És nem kötelező fizetnem neki! Én nem akarom senkinek a fogyasztását fizetni! Nem is teszem. Kövesd a példámat!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!