Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért lehetetlen a szintemen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lehetetlen a szintemen lévő lányokkal ismerkedni?

Figyelt kérdés

27 éves férfi vagyok. Voltak már kapcsolataim nőkkel, akár párkapcsolatok, szexkapcsolatok is meglehetősen sok. Viszont pár éve úgy érzem, hogy ideje lenne komoly kapcsolatot keresnem, de valahogy a 22-26 közötti, vékony és csinos nőkkel lehetetlen kialakítani bármit is. Leginkább az online térben ismerkedem és én is ugyanazokat a sajátosságokat tapasztalom, amiket itt számos férfi leírt már. Egyszavas válaszok, nulla visszakérdezés, ghosting 1-2 napon belül. A likeok minősége is csapnivaló… 2 hete regisztráltam újra a Tinderre, eddig 32 likeot kaptam de mind a c.gányputriból szabadult, elhízott, fogatlan, gyerekes nőktől. A fiatal, feszes testű lányok hol maradnak? Én 180 cm magas, rengeteg nő által jóképűnek mondott, rendszeresen sportoló és normálisan dolgozó férfi vagyok. Nehogy már egy 120 kilós izzadtságszagú nővel kelljen randizgatnom…

A társkeresők már ennyire lecsengtek? Facebook datingen annyi “sikerem” sincs mint Tinderen… kezdem feladni ezt az egészet.

2023. jún. 16. 12:47
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
48%
Nyilván súlyosan felülértékeled magad és így a szintedbeli nőket is benézed.
2023. jún. 16. 14:46
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Valami bűzlik nekem ebben, ha ennyire jóképű vagy, simán tudnál ismerkedni élőben, nem a gyakorin kéne rinyálnod (ahol szintén olyan nők vannak többségében, amit leírtál...)
2023. jún. 16. 15:12
 23/26 anonim ***** válasza:
48%

"ugyanazokat a sajátosságokat tapasztalom, amiket itt számos férfi leírt már."

Szerintem mondjuk te vagy a számos férfi is, ez a mániád hogy itt ezeket elemezgesd. Te írsz ki napi számos kérdést. Elég számos tényleg.

2023. jún. 16. 15:45
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, en is ezzel kuzdok, par evvel fiatalabb vagyok(lany) bulikba csak komolytalanok legyeskednek,kulturprogramokon (szinhaz, muzeum) nem ismerkedni mennek az emberek. Fesztivalokon en is ismerkedtem, az is komolytalan volt

Csakis a szerencsenken mulik az egesz,rajottem

2023. jún. 16. 15:49
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Ismerkedjetek egymással.
2023. jún. 16. 15:50
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

Ha az a gondod, hogy a neked tetszők ghostingolnak, eltűnnek, meg nem igazán reagálnak, akkor mégse vagy olyan jó parti, mint amilyennek gondolod magad. Nem azt mondom, hogy a fogatlan putrisokkal kell leállnod, hanem hogy nem tudsz online közegben érvényesülni, mert mihelyt megnyilvánulsz, lekopnak rólad. Ennek te tudod az okát, de elég gyökér hangvételű megnyilvánulás volt, amit kapásból levágtál az itteni ismerkedős ötletekre is. Lehet, a lányoknak se tetszik a szöveged.

Miért nem próbálod a tág baráti körben elhinteni, hogy szingli vagy, és hogy van-e a látókörükben olyan, akivel megismerkednél. Eleve szűrt felhozatal lenne, és leinformálható, ráadásul biztosan nem szívatnák se a nőt, se téged kínosan felesleges körrel.

2023. jún. 16. 17:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!