Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnék ismerkedni ha a lehetetlen megélhetés miatt állandóan stresszelek és ez mindenre kihat?
Nincs önbizalmam, de nem azért mert rosszul nézek ki. Hanem mert nem tudok a saját lábamon megállni, nincs semmi szakmám meg jogsim sem, munkatapasztalatom irodai munka, de az is kb. azért mert jókor voltam jó helyen, de ott megszűnt a cég. Hónapokig nem dolgozok, aztán 1-2 hónap egy helyen utána elküldenek mert béna vagyok. Nem tudok különköltözni bármennyire is szeretnék, ha kapok fizut visszaadok amit kölcsönkaptam a testvéremtől vagy a szülőktől.
Lenne lehetőségem, de ha már bekéne ülni valahova vagy másik városba utazni nem teszem, mert tudom nekem abból a pénzből kijön egy ebéd. Szóval a randi is kb annyi hogy sétálunk.
Egyébként ha nagyritkán felmegyek bulizni a városba akkor sokszor felszedek valakit mert olyankor el tudom magam engedni, aztán másnap jön a megbánás, hogy mennyi pénzt elköltöttem...
Szóval most az van, hogy sok helyről elküldtek és már nem is tudom mi az amit tudnék annyira elvették az önbizalmam. Pedig gyereknek jó eszem volt, inkább valami pszichés oka van, hogy félek nagyon a hibázástól. Viszont úgy meg nem félek az emberektől hogy ha van egy társaság, rendezvény szóba állni akárkivel. Hanem ha van valami munkahelyi helyzet, pl. több ember előtt beszélni kell rámjön indokolatlan köhögés. Vagy ha telefonon fel kell hívni valakit.
Ahol több időt eltöltöttem ott is az volt nagy szerencsém, hogy mikor odakerültem nem sokkal később elmentek szülni, meg másik helyre a kollégák és utána úgy dolgoztam, hogy kb alig volt olyan munkatársam aki "régi" és így nem volt félnivalóm.
30 F
Szerintem most ne a csajozáson legyen a fókusz, hanem inkább szedd össze magad, rakd rendbe az életed, és amikor már leküzdötted a kudarctól való félelmed és találtál egy stabil, kb. ok fizetést adó munkát, ahol úgy-ahogy ki is jössz a kollégáiddal, na majd akkor vesd bele magad a társkeresésbe.
Lazításnak addig én inkább a barátokat és egyéb szabadtéri programokat javasolnék. Amíg nincs nagyjából rendben az egzisztenciális háttered, addig amúgy is mindig túl feszült leszel ahhoz, hogy érdemben tudj ismerkedni.
"Hanem mert nem tudok a saját lábamon megállni, nincs semmi szakmám meg jogsim sem"
Ez kizáró ok a nők 90%-nál, bocs. A többi a kutyát nem érdekli.
Mit akar a nő? Jó pasit? Persze, azt is, de tudod mit szeretnek leginkább a nők? Hát a pénzt.
A nők anyagiasak, amíg nincs stabil háttered, hogy biztonságban érezzék magukat veled, esetleg családalapításra is gondoljanak (de nem feltétlenül, van aki nem szeretne gyereket, de úgy is jólétben akar élni), akkor hagyj fel a barátnő kereséssel.
5
Tévedés. A elgtobb nő, megteremtei magának a jólétet, csak nem akarnak eltartani egy kerdezohoz hasonlo herét
7
Ja, őket nem a nők anyagi helyzete érdekli, hanem hogy bogyos és nagyseggu legyen, lehetőleg húsz kiló, hossz hajú és töltött szájú. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!